Am scapat usor cu masa de pranz de azi.Rapid si gustos.
Se spala bine pulpele.Intr-un castron punem 3-4 linguri de ulei de masline, (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) usturoiul taiat feliute si condimentele. Amestecam totul bine, pana se omogenizeaza si apoi folosim amestecul pe post de "ulei de masaj" pentru pulpe.
Se pudreaza cu condimente si se lasa la rece timp de o ora sa se fragezeasca.
Dupa 1 ora le frecam bine cu amestecul de condimente, le punem intr-un vas de yena alaturi de carnatiul afumat si taiat bucati potrivite..Punem tava pentru 30 min. la 180 grade, in cuptorul preincalzit.
Cand observati ca s-a format crusta asa cum va place (mai mult sau mai putin crocanta), scoateti tava din cuptor si serviti pulpele cu o garnitura dvs. preferata .
Pofta buna!
1
Din cand in cand luam cu lingura din sosul care s-a format in tava si il punem peste carne (o ajuta sa nu se usuce si ii da un gust foarte bun).
2
putem adauga vin alb in tava.