Tarta cu piept de pui

de mimmi in Pui, 26 Noi 2011 | 14192 vizualizari

 

Am castigat un cuptor cu microunde Whirpool si l-am incercat cu o tarta,care a iesit ....foarte buna !!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 g smantana
  • 200 g cas razalit
  • busuioc
  • 3 oua
  • sare Pentru aluat:
  • 270 g faina
  • 150 g unt
  • 2 1/2 linguri apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de pui:

Prima data facem blatul: Topim untul pe care il adaugam,peste faina cernuta,adaugam sare si apa si framantam bine,dupa care dam aluatul la frigider pentru 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura: Taiem pieptul de pui cubulete si il calim intr-o tigaie,adaugam putina sare. Batem ouale si le amestecam cu smantana si busuioc. Intindem aluatul intr-o tava unsa cu ulei,il intepam din loc in loc cu furculita si il dam la cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute il scoatem,punem pieptul de pui,deasupra casul si peste compozitia cu oua. Mai dam tarta la cuptor pentru inca cca 15-20 de minute.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

27.11.2011, 13:01

Felicitari pentru cuptor iar tarta cred ca e delicioasa

gaby_gabytza 1

27.11.2011, 15:18

place

Micutza Luana 1

17.04.2013, 17:48

like like

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pui si ciuperci