Tarta cu piept de pui si mazare

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 3439 vizualizari

 

o tarta simpla de facut si bunaaaaa rau :))

 

INGREDIENTE

  • un aluat de foietaj
  • 350gr branza (eu am pus jumatate de branza de vaca si jumatate de cas ras)
  • 3 oua
  • 150 gr smantana
  • o conserva de mazare
  • 1 piept de pui mic mai exact 200 gr
  • 3-4 ciuperci
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de pui si mazare:

Se bat ouale impreuna cu branza si smantana.

Se adauga mazarea si se amesteca dar cu lingura pt a nu se zdrobi boabele.

Se caleste pieptul de pui si separat se calesc si ciupercile.

Intindem foietajul in tava.Peste el punem pieptul de pui si ciupercile.Deasupra turnam compozitia de branza si mazare.

Se da la cuptor 30 min la 200 gr

Se serveste si calda si rece 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute