Piept de pui cu ghimbir si sos chili

de T I M E A in Pui, 11 Mai 2012 | 5422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • - 500 gr piept de pui
  • - 2 cepe
  • - 5 catei de usturoi
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 1/2 ardei verde
  • - zeama de la o jumatate de lamaie
  • - 1 lingurita rasa ghimbir macinat
  • - 4-5 lingurite sos chili
  • - oregano
  • - roinita
  • - sare si piper
  • - 50 gr ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ghimbir si sos chili:

Taiem pieptul de pui in fasii si prajim in ulei de masline pe ambele parti. Prajim in doua ture pentru ca nu incape pe fundul wok-ului toata carnea.

Scoatem apoi carnea intr-un bol.

Taiem legumele felii si prajim in acelasi ulei in care am prajit puiul.

Cand ceapa capata o culoare aurie adaugam si pieptul de pui.

Intr-o cana punem pe jumatate apa si amestecam in ea praful de ghimbir, sarea, piperul. sucul de lamaie si sosul chili.

Turnam in wok, adaugam si ierburile tocate si lasam sa fiarba aprox 15 minute.

Va asigur ca e o mancare deliciosa, aromata, usor de facut si sanatoasa.

Se poate servi spre exemplu cu piure de cartofi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ghimbir si sos chili" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Asiatic