Pui masat cu sos Teriyaki si mustar, cam asa a stat treaba cu masajul pe ziua de azi......))))
Mai intai am curatat bine puiul, l-am spalat, apoi l-am uscat cu niste servetele.
Intr-un castron am pus mustarul, sosul Teriyaki, uleiul si piperul si am amestecat bine. Separat am masat puiul cu sare grunjoasa, cam o lingura e suficient, am masat la exterior si la interior, apoi am luat puiul masat si l-am pus in castronul cu sos si ''l-am imbaiat'' bine , am acoperit castronul si am lasat cca. 1 ora sa se odihneasca.
Intr-o sticla cu gat larg, am pus cateii de usturoi striviti, asa cu coaja cu tot, am pus 2 lingurite de mixt de condimente si am umplut cu apa.
Intr-o tava am pus hartie de copt, am asezat sticla in centru, apoi am pus puiul pe sticla, am bagat tava la cuptor. Tava cu pui am pus-o in tava de la cuptor, in care am pus apa, avand grija sa nu scada apa, sa fie tot timpul apa. La foc mic 2 ore, apoi am marit un pic focul si n-am m-ai pus apa in tava, sa se poata rumeni puiul. Am servit cu piure de cartofi si gogosari umpluti.