Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor
E toamna, miroase a struguri zdrobiti, a pastrama, asa ca am pus si eu de-o mamaliga...
Pentru aceasta reteta vom ava nevoie de: pastrama, mamaliga, must
Ingrediente pentru Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor:
Cum se prepara Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor:
De data asta am vrut sa fac pastrama la cuptor, sa se faca la foc domol, incet si bine. Am taiat pastrama in bucatele mici, cat sa inghiti odata, am pus bucatele intr-un vas de yena, am turnat o cana de apa si am bagat vasul la cuptor, la foc mediu, pentru 1 si 1/2 ora. Din cand in cand am intors bucatele de pe o parte pe alta. Am fiert un bot de mamaliga l-am rasturnat pe fund, am pus pastrama si-un pahar de must si-am mancat de nu va zic. Am sarbatorit toamna, ca sa-i mearga si ei bine...
Sa incercati si reteta Costițe de miel cu arome yemenite, o reteta de la Jamie Oliver. Reteta Pastrama de oaie la tigaie este un deliciu!
Va recomandam cu drag si reteta Pastrama de oaie