Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios

de Bucataras in Prajituri, 5 Noi 2024 | 79 vizualizari

 

Vrei să faci cel mai bun brownie de casă? Urmează această rețetă ușoară și obține un desert delicios, bogat în ciocolată, gata în 30 de minute. Pentru acest Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios, ai nevoie de următoarele ingrediente: ouă, unt, ciocolată, făină și zahăr.      

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios
  • 200 g ciocolată
  • 150 g unt
  • 3 ouă
  • 150 g zahăr
  • esență anilie
  • 75 g făină
  • un praf sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios:

Cum se prepara Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios:

Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 30 x 20 cm.

Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi omogenizează.

Sparge ouăle într-un bol și adaugă zahărul, un praf de sare, esența de vanilie. Mixează bine până își dublează volumul. Adaugă ciocolata topită și omogenizează. Încorporează și făina, apoi toarnă compoziția în tavă și nivelează frumos. Coace prăjitura brownie în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, timp de 30 minute sau până capătă o crustă frumoasă. După coacere, scoate tava din cuptor și lasă prăjitura la răcit. O poți tăia doar după ce s-a răcit de tot. Este foarte gustoasă, cu textura umedă și ciocolatoasă. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Revani