Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 8104 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conopida, maioneza, retete Aperitive / Garnituri
conopida se pune la fiert in apa cu putina sare - dupa ce a fiert conopida se scurge de apa si se piseaza cu o furculita - conopida pisata se amesteca cu ceapa taiata marunt, dupa care cu maioneza, se adauga sare si piper dupa gust
de Bucataras 8
de oanapl 8
de Panacris 9
MIUTA 1
Lau 1
buna
LUK 1
buna buna
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 08:44
pe 10.09 la 08:05
pe 09.09 la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
mihaelar63
Rocsi
vasimur
feliciana_maria_1209 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!