Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 7565 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conopida, maioneza, retete Aperitive / Garnituri
conopida se pune la fiert in apa cu putina sare - dupa ce a fiert conopida se scurge de apa si se piseaza cu o furculita - conopida pisata se amesteca cu ceapa taiata marunt, dupa care cu maioneza, se adauga sare si piper dupa gust
de Bucataras 6
de andreea123 1
de Doinavar 1
MIUTA 1
Lau 1
buna
LUK 1
buna buna
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
la 10:38
la 10:32
pe 31.12 la 10:43
pe 31.12 la 10:09
6 comentarii
de Catalina L 8
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Constelatialeu
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!