Ciorba cu coasta afumata si ou batut

de roxanabucataras in Ciorbe, 16 Oct 2011 | 22267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • costita afumata de porc - 12 buc.
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov albitura (telina, pastarnac)
  • 2 cartofi
  • orez
  • 1 rosie
  • 1 lingura de bulion/pasta tomate
  • ulei
  • sare
  • bors
  • 2 oua
  • patrunjel  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coasta afumata si ou batut:

Pun apa rece la fiert, intr-o oala, cu putin ulei si sare. Intre timp spal costita afumata (eu am folosit costita afumata de la mine de acasa, din aia pusa la untura) si toc legumele. Cand apa a dat in clocot adaug costita si iau spuma bine cand apare. Las sa fiarba cateva clocote si adaug legumele. Aleg orezul, il spal in cateva ape si-l pun peste legume si costita. Cat fierbe orezul, toc cubulete mici o rosie si impreuna cu o lingura de bulion si foarte putin ulei le pun intr-un castron pe foc mic sa se caleasca putin, dupa care le adaug in ciorba. Pun bors dupa gust, las sa fiarba cateva minute timp in care bat bine 2 oua. Le pun in ciorba mestecand usor sa se imprastie. Las sa mai fiarba 5 minute si dupa ce opresc focul adaug patrunjelul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coasta afumata si ou batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

gaby1980 1

02.11.2011, 15:10

a iesit super..... multumesc!!!

roxanabucataras 1

03.11.2011, 12:33

ooooooooo bravoooo, ma bucur tare mult

lumy_4me2 1

02.02.2012, 13:34

foarte buna....acum am terminat de mancat o farfurie....multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de copanele si carne afumata