ciorbita de pui

de luminita20_2006 in Ciorbe, 18 Mai 2009 | 6087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de pui(lilieci)
  • 2 morcovi
  • 1/2 de telina
  • 1 adrei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1l bors
  • 1ou+faina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare,  delicat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorbita de pui:

Carnea se spala si se lasa in apa cu sare 30 min.apoi se puna la fiert. INtre timp pregatim legumele , le curatam si le dam prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt, iar ardeiul gras cubulete. cand e aproape gata carnea se pune ceapa la fiert apoi adugam restul de legume. Pentru taietei folosim un ou si un pic de faina; facem foaia si o lasam sa se odihneasac 5 min , apoi intindem si taiem in fasii , apoi pai foate fin, lasam sa se usuce. Intr-un alt vas punem sa fiarba borsul cu un pic de cimbu, cand legumele sunt gata turnam borsul si lasam sa dea in clocot adaugam taieteii si apoi cand sunt gata leusteanul tocat marunt. Oprim ciobita si punem patrunjelul.

ps.eu azi am folosit taietei cumparati...lipsa de timp...

Daca ti-a placut reteta noastra "ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole cu fumatura