Ce spuneti de o gustare super buna si rapida?
Daca vrei sa prepari Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval, iata ingredientele de care ai nevoie: aluat pizza, sunca, casvacal, ou si maioneza.
Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval:
Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt, apoi ungeti cu maioneză.
Adăugați felii de cascaval pe toată suprafața aluatului și așezați sunca presată deasupra. Acoperiți cu cea de-a doua jumătate de aluat.
Cu un cuțit bine ascuțit, portionați în pătrățele înainte de a introduce în cuptor.
Ungeți cu ou bătut și presărați susan.
Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 20-25 de minute.
Lăsați să se răcească puțin, apoi tăiați și așezați pe un platou.
Vezi si reteta de Saratele cu untura si unt.