Mixam untul moale impreuna cu zaharul, sarea si extractul de vanilie pana devine spumos.
Adaugam galbenusurile, pe rand si mixam apoi adaugam laptele.
Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam in compozitie. Amestecam pana se omogenizeaza.
Turnam aluatul in tava dreptunghiulara...
Incepem cu pregatirea aluatului. Dizolvam drojdia in putin lapte caldut in care am adaugat 1 lingura de zahar.
Separat cernem faina si adaugam zaharul. Drojdia activata o adaugam in mijlocul fainii si amestecam putin. Adaugam apoi untul topit, laptele si oul batut. La final adaugam extractul de...
Mixam ouale impreuna cu zaharul pana cand devin spumoase si se albesc. Adaugam extractul de vanilie si coaja de lamaie si amestecam bine.
Smantana pentru frisca o batem pana devine spumoasa, apoi o adaugam peste compozitia de oua, amestecand usor.
Faina o amestecam cu praful de copt si o...
Mixam untul moale cu zaharul, iar apoi adaugam extractul de vanilie si ouale si mixam pana cand se omogenizeaza. Adaugam iaurtul si coaja de lamaie si mixam.
Faina o amestecam cu praful de copt si praful de budinca si le adaugam in compozitie amestecand pana cand se incorporeaza.
La final,...
Amestecam macul cu zaharul si pesmetul. Peste ele, turnam apa clocotita, amestecam si dam deoparte.
Pentru aluat, mixam untul moale cu zaharul pana devine cremos, apoi adaugam ouale, pe rand, mixand bine dupa fiecare. Amestecam faina cu praful de copt, apoi le adaugam in compozitie, amestecand...
Mixam untul moale impreuna cu zaharul si vanilia pana devine cremos, apoi adaugam oul, iar la final faina. Framantam un aluat nelipicios.
Rupem cate o bucata de aluat pe care o intindem in foaie subtire, pe masa de lucru usor infainata.
Decupam biscuitii, avand grija sa avem numar egal de...
Mixam ouale cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Adaugam extractul de vanilie si untul topit mixand continuu apoi branza de vaci. Faina amestecata cu amidonul si praful de copt le adaugam in compozitie si amestecam pana se omogenizeaza. La final adaugam merisoarele si amestecam usor....
Pentru inceput pregatim merele. Le curatam de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Punem merele rase intr-o cratita pe foc mic. Adaugam zaharul si calim merele pana cand se evapora tot sucul. Dam de pe foc si lasam
sa se raceasca apoi adaugam scortisoara macinata si amestecam bine....
Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana cand se albesc si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi uleiul in fir subtire si mixam continuu.
Amestecam faina cu praful de copt si nuca si o incorporam usor in compozitie. La final adaugam branza mascarpone si omogenizam.
Turnam compozitia in tava de...
Incepem cu pregatirea blatului. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma apoi adaugam zaharul si mixam pana cand spuma luceste. Adaugam galbenusurile, pe rand, mixand dupa fiecare. La final adaugam faina
amestecata cu nuca macinata si o incorporam usor, cu miscari de jos in sus....
Eu am folosit foi de placinta proaspete pe care vi le recomand. Se lucreaza mai bine cu ele, si nu se rup.
Pentru umplutura de visine scurgem visinele, si pastram 150 ml sirop in care au fost conservate. Peste sirop punem zaharul si amidonul si amestecam pana cand se desface amidonul. Adaugam...
Mixam galbenusurile cu zaharul pana cand se albesc apoi adaugam Rama mit Butter la temperatura camerei si coaja de portocala si mixam pana cand compozitia devine cremoasa.
Faina o amestecam cu nuca de cocos si o adaugam in compozitie. Framantam un aluat care nu se mai lipeste de mana. Ii dam o...
Pentru foaie mixam albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana cand luceste. Adaugam pe rand galbenusurile si mixam dupa fiecare iar apoi adaugam apa. Amestecam faina cu nuca macinata si o incorporam usor in aluat.
Turnam compozitia in tava dreptunghiulara...
Cum se prepara Reteta de Prajitura cu urda, simplu si rapid de preparat:
Incepem cu pregatirea blatului. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma apoi adaugam zaharul si mixam pana cand spuma luceste. Adaugam galbenusurile iar apoi turnam uleiul in fir subtire, ca la maioneza,...
Spalam prunele, le taiem pe jumatate si scoatem samburii.
Intr-un castron cernem faina amestecata cu praful de budinca peste care adaugam praful de copt si zaharul.
Adaugam oul, untul rece taiat bucati si esenta de rom. Framantam un aluat elastic, nelipicios. Daca mai este nevoie, se mai...
Pentru blat mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana cand spuma luceste. Adaugam treptat apa rece si mixam in contunuare.
Amestecam faina cu praful de copt, nuca si visinele bine scurse de suc si le adaugam in compozitie amestecand...
Mixam ouale cu zaharul pana cand isi dubleza volumul apoi adaugam extractul de vanilie. Adaugam apoi uleiul in fir subtire, mixand continuu.
Amestecam faina cu nuca si praful de copt si o adaugam in compozitie alternand cu iaurtul. La final adaugam aschiile de ciocolata si amestecam usor....
Pentru aluat cernem faina intr-un castron si o amestecam cu praful de copt. Adaugam untul taiat bucatele si ouale batute putin. Incepem sa framantam si adaugam laptele, otetul si praful de sare. Framantam un aluat care nu se mai lipeste de maini. Daca mai este necesar putem sa mai adaugam putina...
Mixam untul moale impreuna cu zaharul pana cand devine cremos apoi adaugam galbenusurile, pe rand, mixand dupa fiecare.
Adaugam coaja si sucul de lamaie impreuna cu vanilia iar apoi mixam.
Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in compozitie, alternand cu iaurtul.
La final mixam...
Mixam untul impreuna cu zaharul pana devine spumos. Separat amestecam faina cu scortisoara si nuca macinata apoi le adaugam peste unt si framantam un aluat moale, dar nelipicios (de consistenta plastilinei).
Invelim aluatul in folie alimentara si dam la frigider pentru o ora.
Dupa ce a stat...
Amestecam drojdia cu 1 lingura de zahar si doua linguri de lapte caldut si lasam 5 minute.
Intr-un castron cernem faina si facem o gropita in mijloc. Pe margini punem sarea iar in mijloc adaugam ouale, zaharul si drojdia activata. Incepem sa framantam apoi adaugam restul de lapte caldut, coaja...
Pentru foi mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma. Adaugam apoi zaharul si mixam pana cand spuma devine lucioasa.
Faina o amestecam cu nuca macinata si praful de copt si o adaugam treptat in spuma de ou. Amestecam usor, cu miscari de jos in sus pana cand se incorporeaza. La final...
Incepem cu pregatirea cremei. Mixam galbenusurile cu zaharul pana cand se albesc si devin cremoase.
Separat amestecam praful de budinca cu amidonul si turnam usor laptele rece peste ele. Amestecam pana cand se dizolva apoi le adaugam peste galbenusuri. Punem amestecul la fiert pe baie de aburi...
Cernem faina si o amestecam cu cacaoa si praful de copt. Adaugam untul taiat bucatele, zaharul si galbenusul si framantam un aluat care nu se mai lipeste de mana.
Impartim aluatul in doua parti egale pe care le invelim in folie alimentara si le dam la congelator 10 minute.
Intre timp...
Drojdia se amesteca cu zaharul si 1 lingura de lapte caldut. Intr-un castron punem cele 450 g faina alba impreuna cu 7 linguri de ulei, cele 2 oua si praful de sare.
Adaugam drojdia si incepem sa framantama apoi adaugam treptat iaurtul si framantam pana cand obtinem un aluat elastic, care nu se...
Pentru blat mixam albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugam zaharul si mixam pana cand spuma devine lucioasa. Adaugam galbenusurile pe rand, mixand dupa fiecare.
Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in compozitie amestecand usor pana cand se incorporeaza. Coacem blatul in...
Pentru aluat mixam untul moale impreuna cu zaharul pana cand devine spumos.
Adaugam galbenusurile si mixam pana se omogenizeaza. La final incorporam faina cernuta.
Aluatul il intindem in tava (25x35 cm) tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt. Nivelam aluatul cu dosul unei linguri....
Pentru blat topim ciocolata impreuna cu untul si zaharul, pe foc mic apoi dam deoparte.
Intr-un castron cernem faina impreuna cu cacaoa si praful de copt. Separat mixam ouale apoi adaugam uleiul, in fir subtire iar la final laptele. Turnam compozitia peste faina si amestecam pana se...
Pentru aluat mixam ouale impreuna cu zaharul si praful de sare iar apoi adaugam treptat laptele, apa minerala si uleiul. Faina o amestecam cu praful de copt si le incorporam usor in aluat. La final adaugam merele curatate si date pe razatoarea cu ochiuri mari. Amestecam pana se omogenizeaza....
Mixam untul spuma impreuna cu zaharul iar apoi adaugam extractul de vanilie si esenta de rom.
Adaugam pe rand galbenusurile, mixand dupa fiecare. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
Amestecam faina cu praful de copt. Separat mixam bine frisca.
In compozitie adaugam alternand...
Discover the world of https://khelo-star.in/ - a platform where your dreams can come true! We have a wide selection of games so that everyone can find something interesting. The welcome bonus will help you get started with benefits! We provide strong security and fair play on our platform. Regular tournaments and promotions make the game even more exciting.
Prajitura cu rubarba si bezea cu nuca
Mixam untul moale impreuna cu zaharul, sarea si extractul de vanilie pana devine spumos. Adaugam galbenusurile, pe rand si mixam apoi adaugam laptele. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam in compozitie. Amestecam pana se omogenizeaza. Turnam aluatul in tava dreptunghiulara...
Desert prajiturele cu dulceata de visine
Incepem cu pregatirea aluatului. Dizolvam drojdia in putin lapte caldut in care am adaugat 1 lingura de zahar. Separat cernem faina si adaugam zaharul. Drojdia activata o adaugam in mijlocul fainii si amestecam putin. Adaugam apoi untul topit, laptele si oul batut. La final adaugam extractul de...
Desert guguluf cu frisca si fructe uscate
Mixam ouale impreuna cu zaharul pana cand devin spumoase si se albesc. Adaugam extractul de vanilie si coaja de lamaie si amestecam bine. Smantana pentru frisca o batem pana devine spumoasa, apoi o adaugam peste compozitia de oua, amestecand usor. Faina o amestecam cu praful de copt si o...
Desert guguluf cu afine si iaurt
Mixam untul moale cu zaharul, iar apoi adaugam extractul de vanilie si ouale si mixam pana cand se omogenizeaza. Adaugam iaurtul si coaja de lamaie si mixam. Faina o amestecam cu praful de copt si praful de budinca si le adaugam in compozitie amestecand pana cand se incorporeaza. La final,...
Chec cu mac
Amestecam macul cu zaharul si pesmetul. Peste ele, turnam apa clocotita, amestecam si dam deoparte. Pentru aluat, mixam untul moale cu zaharul pana devine cremos, apoi adaugam ouale, pe rand, mixand bine dupa fiecare. Amestecam faina cu praful de copt, apoi le adaugam in compozitie, amestecand...
Biscuiti Linzer (Ochi de pisica)
Mixam untul moale impreuna cu zaharul si vanilia pana devine cremos, apoi adaugam oul, iar la final faina. Framantam un aluat nelipicios. Rupem cate o bucata de aluat pe care o intindem in foaie subtire, pe masa de lucru usor infainata. Decupam biscuitii, avand grija sa avem numar egal de...
Chec cu branza de vaci si merisoare
Mixam ouale cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Adaugam extractul de vanilie si untul topit mixand continuu apoi branza de vaci. Faina amestecata cu amidonul si praful de copt le adaugam in compozitie si amestecam pana se omogenizeaza. La final adaugam merisoarele si amestecam usor....
Prajitura cu mere si branza de vaci
Pentru inceput pregatim merele. Le curatam de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Punem merele rase intr-o cratita pe foc mic. Adaugam zaharul si calim merele pana cand se evapora tot sucul. Dam de pe foc si lasam sa se raceasca apoi adaugam scortisoara macinata si amestecam bine....
Guguluf cu nuca si mascarpone
Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana cand se albesc si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi uleiul in fir subtire si mixam continuu. Amestecam faina cu praful de copt si nuca si o incorporam usor in compozitie. La final adaugam branza mascarpone si omogenizam. Turnam compozitia in tava de...
Tort Krantz
Incepem cu pregatirea blatului. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma apoi adaugam zaharul si mixam pana cand spuma luceste. Adaugam galbenusurile, pe rand, mixand dupa fiecare. La final adaugam faina amestecata cu nuca macinata si o incorporam usor, cu miscari de jos in sus....
Strudel cu visine si branza de vaci
Eu am folosit foi de placinta proaspete pe care vi le recomand. Se lucreaza mai bine cu ele, si nu se rup. Pentru umplutura de visine scurgem visinele, si pastram 150 ml sirop in care au fost conservate. Peste sirop punem zaharul si amidonul si amestecam pana cand se desface amidonul. Adaugam...
Cornulete cu nuca de cocos si portocala
Mixam galbenusurile cu zaharul pana cand se albesc apoi adaugam Rama mit Butter la temperatura camerei si coaja de portocala si mixam pana cand compozitia devine cremoasa. Faina o amestecam cu nuca de cocos si o adaugam in compozitie. Framantam un aluat care nu se mai lipeste de mana. Ii dam o...
Prajitura cu crema de vanilie si caramel
Pentru foaie mixam albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana cand luceste. Adaugam pe rand galbenusurile si mixam dupa fiecare iar apoi adaugam apa. Amestecam faina cu nuca macinata si o incorporam usor in aluat. Turnam compozitia in tava dreptunghiulara...
Reteta de Prajitura cu urda, simplu si rapid de preparat
Cum se prepara Reteta de Prajitura cu urda, simplu si rapid de preparat: Incepem cu pregatirea blatului. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma apoi adaugam zaharul si mixam pana cand spuma luceste. Adaugam galbenusurile iar apoi turnam uleiul in fir subtire, ca la maioneza,...
Tarta cu prune si scortisoara
Spalam prunele, le taiem pe jumatate si scoatem samburii. Intr-un castron cernem faina amestecata cu praful de budinca peste care adaugam praful de copt si zaharul. Adaugam oul, untul rece taiat bucati si esenta de rom. Framantam un aluat elastic, nelipicios. Daca mai este nevoie, se mai...
Prajitura Rumba cu visine
Pentru blat mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana cand spuma luceste. Adaugam treptat apa rece si mixam in contunuare. Amestecam faina cu praful de copt, nuca si visinele bine scurse de suc si le adaugam in compozitie amestecand...
Guguluf cu nuca si iaurt
Mixam ouale cu zaharul pana cand isi dubleza volumul apoi adaugam extractul de vanilie. Adaugam apoi uleiul in fir subtire, mixand continuu. Amestecam faina cu nuca si praful de copt si o adaugam in compozitie alternand cu iaurtul. La final adaugam aschiile de ciocolata si amestecam usor....
Placinta cu mere si aluat fraged
Pentru aluat cernem faina intr-un castron si o amestecam cu praful de copt. Adaugam untul taiat bucatele si ouale batute putin. Incepem sa framantam si adaugam laptele, otetul si praful de sare. Framantam un aluat care nu se mai lipeste de maini. Daca mai este necesar putem sa mai adaugam putina...
Chec cu lamaie si iaurt
Mixam untul moale impreuna cu zaharul pana cand devine cremos apoi adaugam galbenusurile, pe rand, mixand dupa fiecare. Adaugam coaja si sucul de lamaie impreuna cu vanilia iar apoi mixam. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in compozitie, alternand cu iaurtul. La final mixam...
Cornulete cu scortisoara
Mixam untul impreuna cu zaharul pana devine spumos. Separat amestecam faina cu scortisoara si nuca macinata apoi le adaugam peste unt si framantam un aluat moale, dar nelipicios (de consistenta plastilinei). Invelim aluatul in folie alimentara si dam la frigider pentru o ora. Dupa ce a stat...
Coronite cu nuca
Amestecam drojdia cu 1 lingura de zahar si doua linguri de lapte caldut si lasam 5 minute. Intr-un castron cernem faina si facem o gropita in mijloc. Pe margini punem sarea iar in mijloc adaugam ouale, zaharul si drojdia activata. Incepem sa framantam apoi adaugam restul de lapte caldut, coaja...
Tort cu nuca, mascarpone si caramel
Pentru foi mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma. Adaugam apoi zaharul si mixam pana cand spuma devine lucioasa. Faina o amestecam cu nuca macinata si praful de copt si o adaugam treptat in spuma de ou. Amestecam usor, cu miscari de jos in sus pana cand se incorporeaza. La final...
Prajitura cu nuca si crema de vanilie
Incepem cu pregatirea cremei. Mixam galbenusurile cu zaharul pana cand se albesc si devin cremoase. Separat amestecam praful de budinca cu amidonul si turnam usor laptele rece peste ele. Amestecam pana cand se dizolva apoi le adaugam peste galbenusuri. Punem amestecul la fiert pe baie de aburi...
Prajitura Rudy
Cernem faina si o amestecam cu cacaoa si praful de copt. Adaugam untul taiat bucatele, zaharul si galbenusul si framantam un aluat care nu se mai lipeste de mana. Impartim aluatul in doua parti egale pe care le invelim in folie alimentara si le dam la congelator 10 minute. Intre timp...
Placinta cu branza dulce
Drojdia se amesteca cu zaharul si 1 lingura de lapte caldut. Intr-un castron punem cele 450 g faina alba impreuna cu 7 linguri de ulei, cele 2 oua si praful de sare. Adaugam drojdia si incepem sa framantama apoi adaugam treptat iaurtul si framantam pana cand obtinem un aluat elastic, care nu se...
Prajitura cu nuca si ness
Pentru blat mixam albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugam zaharul si mixam pana cand spuma devine lucioasa. Adaugam galbenusurile pe rand, mixand dupa fiecare. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in compozitie amestecand usor pana cand se incorporeaza. Coacem blatul in...
Prajitura cu ciocolata si bezea
Pentru aluat mixam untul moale impreuna cu zaharul pana cand devine spumos. Adaugam galbenusurile si mixam pana se omogenizeaza. La final incorporam faina cernuta. Aluatul il intindem in tava (25x35 cm) tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt. Nivelam aluatul cu dosul unei linguri....
Tort de ciocolata
Pentru blat topim ciocolata impreuna cu untul si zaharul, pe foc mic apoi dam deoparte. Intr-un castron cernem faina impreuna cu cacaoa si praful de copt. Separat mixam ouale apoi adaugam uleiul, in fir subtire iar la final laptele. Turnam compozitia peste faina si amestecam pana se...
Clatite cu mere si caramel
Pentru aluat mixam ouale impreuna cu zaharul si praful de sare iar apoi adaugam treptat laptele, apa minerala si uleiul. Faina o amestecam cu praful de copt si le incorporam usor in aluat. La final adaugam merele curatate si date pe razatoarea cu ochiuri mari. Amestecam pana se omogenizeaza....
Guguluf cu frisca si pere
Mixam untul spuma impreuna cu zaharul iar apoi adaugam extractul de vanilie si esenta de rom. Adaugam pe rand galbenusurile, mixand dupa fiecare. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Amestecam faina cu praful de copt. Separat mixam bine frisca. In compozitie adaugam alternand...