Biscuiti Linzer (Ochi de pisica)

de La Ancuta in Dulciuri, 1 Dec 2016 | 15000 vizualizari

 

Astazi v-am adus o reteta din caietul mamei mele. In fiecare an, inainte de Craciun, coceam impreuna cu mama acesti biscuiti fragezi si aromati. Acum iata ca a venit randul meu sa coc ochi de pisica pentru piticii mei scumpi. Cu toate ca sunt putin migalosi, va garantez ca toti cei dragi vor fi incantati.

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 120 g zahar
  • 1 ou
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g faina
  • gem acrisor (pentru umplut)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Linzer (Ochi de pisica):

Mixam untul moale impreuna cu zaharul si vanilia pana devine cremos, apoi adaugam oul, iar la final faina. Framantam un aluat nelipicios.

Rupem cate o bucata de aluat pe care o intindem in foaie subtire, pe masa de lucru usor infainata.
Decupam biscuitii, avand grija sa avem numar egal de biscuiti plini si biscuiti cu gaura la mijloc.

Asezam biscuitii in tava si coacem la foc mic, pana devin aurii pe margine. Aveti grija sa nu se arda!

Lasam sa se raceasca iar apoi ii ungem cu gem ii lipim si apoi pudram cu zahar.
Sunt foarte fragezi, iar cu cat stau mai mult, devin tot mai fragezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Linzer (Ochi de pisica)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]