Iata cat de usor se prepara Reteta de tortellini cu sos de rosii si mozzarella
Se toarnă sosul de roșii într-o tavă termorezistentă și se întinde într-un strat subțire, se adaugă tortelloni umplute cu carne de porc și vită și se așează peste sos,...
Se spală pieptul de pui, se taie cubulețe și se sotează în puțin ulei. Eu am avut un piept de pui de țară și am adăugat apă și sare l-am lăsat să fiarbă bine.
Se pune la fiert puțină apă cu sare și când apa a început să fiarbă se adaugă pastele si...
Încingi uleiul și adaugi fructele de mare și le călești câteva minute.
Între timp, pui o oală cu apă și puțină sare la fiert. Când apa clocotește adaugi pastele și lași să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert scurgi bine de apă și...
Într-o oală, pui apă cu sare la fiert și când dă în clocot apa, dai drumul pastelor. Le lași să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le iei de pe foc și le pui într-o sită să se scurgă de apă.
Ciupercile le scurgi bine, le...
Fierbi pastele în multă apă fierbinte cu sare, apoi le scurgi bine de apă.
Încingi uleiul și pui usturoiul și ardeiul tăiate felii și lași să se călească 5 minute, apoi adaugi pastele.
Într-un bol amesteci smântâna pentru gătit cu gălbenușuri și...
Pui într-o oală apa la fiert cu puțină sare. Când dă în clocot, dai drumul pastelor. Amesteci din când în când și le lași să fiarbă 8-10 minute. După ce au fiert, le răstorni într-o sită.
Desfaci tonul, îl scurgi foarte bine de ulei....
Se curăță ardeiul de semințe și se taie feliuțe. Usturoiul curățat se feliază.
Într-o tigaie, se pune la topit untul, se adaugă uleiul de măsline și se călesc feliile de ardei și usturoi, apoi se adaugă fructele de mare, sare și piper după gust.
Se lasă...
Se curăță usturoiul, se feliază și se călește în uleiul încins. Se adaugă ciupercile tăiate bucățele mici și fructele de mare.Se adaugă o căniță de apă și se asezonează cu sare și piper.Se lasă să fiarbă 10 minute, atât cât să scadă apa. Se adaugă...
Toci ceapa si usturoiul marunt, iar morcovul îl dai pe razatoarea mica), apoi le calesti in uleiul bine incins. Condimentezi, dupa gust, cu sare, piper, oregano si cimbru si le lasi sa se caleasca, iar cand s-au inmuiat adaugi în centru carnea tocata si amesteci compozitia.
Adaugi...
Taie carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.
Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, adaugi sare după gust, apoi torni un...
Tai pieptul de pui cuburi, îl condimentezi și îl călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.
Speli ciupercile și le tai în 2 (dacă sunt mari), le adaugi peste pieptul de pui. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în...
Speli buchețelele de broccoli și le pui la fiert în apă cu sare pentru 5 minute. Le scurgi bine de apă.
Tai șuncă în cubulețe, iar telemeaua o dai pe răzătoarea mică.
Într-o oală, pui apă cu sare la fiert și, când dă în clocot apa, dai drumul...
Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apă rece și le lași la scurs.
Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi brânza de vaci și omogenizezi.
Condimentezi cu sare si piper. Adaugi șunca tăiată cubulețe și...
Cureți ficățeii de pielițe, îi speli și îi tai cubulețe mai mici și le tragi un clocot pentru 5 minute. Cureți usturoiul și îl feliezi. Cureți ceapa verde și o tai rondele.
Încingi uleiul de măsline într-o tigaie și pui usturoiul și ceapa verde. Le...
Începi prin a pune o oală cu apă la fiert. Când apa a început să fiarbă, pui sare și apoi pastele. Fierbi pastele conform indicațiilor de pe ambalaj, amestecând din când în când, pentru a evita ca pastele să se lipească între ele....
Într-o oală pui apă, un praf de sare și o lingură de ulei. Când începe să clocotească apa, pui foile de lasagna. Le fierbi 6-7 minute, le scoți cu o paletă și le lași să se răcorească pe un prosop curat.
Într-un bol pui brânza fărămițată,...
Pui apă cu sare la fiert într-o oală și când apa clocotește, pui pastele și le lași să fiarbă 5-6 minute, apoi le scurgi bine.
Tai șunca și dovlecelul cubulețe, iar ardeiul îl tai feliuțe.
Într-un bol, bați ouăle cu smântâna, cu puțin piper...
Incingi untul intr-un vas apoi pui bacon-ul pe care il vei lasa sa se rumeneasca, atat cat sa devina usor crocant.
Intr-un castron pui smantana, galbenusurile si parmezanul ras fin. Adaugi sare si piper, dupa gust.
Amesteci smantana cu galbenusurile si parmezanul pana la omogenizare si adaugi...
Prepari pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.
Tai cubulețe pieptul de pui spălat și îl călești în uleiul de măsline. După ce carnea de pui își schimbă culoarea, adaugi o cană de apă, morcovul dat pe răzătoarea mică și roșia tăiată cubulețe. Adaugi...
Pastele le fierbi conform instructiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
Intr-un castron, amesteci branza de vaci cu ouale, apoi adaugi smantana si telemeaua.
Condimentezi cu sare si piper.
Amesteci pastele cu branza....
Toci ceapa si morcovul si le calesti in uleiul bine incins. Speli bine si tai cubulete ardeiul, dovlecelul si ciupercile, apoi le adaugi in tigaie. Condimentezi, dupa gust, cu sare, piper si busuioc si le lasi sa se caleasca.
Speli spanacul si il toci, apoi il adaugi peste legume.
Mixezi...
Speli ciupercile, le scurgi bine si le tai bucatele.
Incingi uleiul intr-o tigaie, pui ciupercile si usturoiul pisat. Le inabusi cateva minute, apoi le lasi sa se raceasca.
Intr-o oala, pui apa cu sare la fiert si, cand da in clocot apa, dai drumul pastelor. Le lasi sa fiarba 8...
Pui la fiert apa, cu o lingura condiment Maggi Secretul Gustului Legume si sare si, cand clocoteste, adaugi pastele. Le lasi sa fiarba 8-10 minute si le scurgi bine de apa.
Intre timp, tai fasii ardeiul gras iar maslinele le tai rondele.
Pui pastele intr-un castron si adaugi maslinele,...
Toci marunt ceapa si usturoiul si le calesti in ulei de masline. Adaugi ciupercile si le lasi sa se faca. Adaugi rosiile taiate cubulete, asezonezi cu oregano, busuioc, sare si piper si un pahar de apa si lasi sa fiarba la foc mic.
Fierbi apa, adaugi sare si cand clocoteste apa, adaugi...
Fierbi pennele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgi fara a le clati si le lasi deoparte.
Rupi buchetelele de conopida, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Le fierbi 10 minute dupa ce incepe sa clocoteasca apa. Le scurgi de apa si le lasi deoparte.
Speli rosiile si le tai...
Fierbi pastele al dente, în apa cu sare.
Între timp, cureti usturoiul si speli legumele si frunzele de busuioc.
Rosiile le cureti de coaja si le tai cubulete.
Dovleceii ii tai cubulete. Cubuletele de dovlecei, busuiocul, usturoiul, sarea si smantana le mixezi pana obtii...
Cureţi şi speli spanacul în câteva ape, il pui la fiert într-o oală cu apă şi cu sare. Il lasi să dea în câteva clocote până se înmoaie şi il pui să se scurgă într-o sită.
Intre timp, pui la calit, in 2 linguri de ulei, ceapa tocata...
Se fierb macaroanele, conform indicatiilor de pe ambalaj.
Cureti ceapa si cateii de usturoi si ii toci marunt, iar morcovul curatat il dai pe razatoarea mica si pui legumele la calit, intr-un wok. Condimentezi, dupa gust, cu sare, piper, oregano si le lasi sa se caleasca, iar cand s-au...
Reteta de tortellini cu sos de rosii si mozzarella
Iata cat de usor se prepara Reteta de tortellini cu sos de rosii si mozzarella Se toarnă sosul de roșii într-o tavă termorezistentă și se întinde într-un strat subțire, se adaugă tortelloni umplute cu carne de porc și vită și se așează peste sos,...
Paste cu carne de pui, la cuptor
Se spală pieptul de pui, se taie cubulețe și se sotează în puțin ulei. Eu am avut un piept de pui de țară și am adăugat apă și sare l-am lăsat să fiarbă bine. Se pune la fiert puțină apă cu sare și când apa a început să fiarbă se adaugă pastele si...
Paste cu pesto si fructe de mare
Încingi uleiul și adaugi fructele de mare și le călești câteva minute. Între timp, pui o oală cu apă și puțină sare la fiert. Când apa clocotește adaugi pastele și lași să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert scurgi bine de apă și...
Paste cu sos de branza cu mucegai
Într-o oală, pui apă cu sare la fiert și când dă în clocot apa, dai drumul pastelor. Le lași să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le iei de pe foc și le pui într-o sită să se scurgă de apă. Ciupercile le scurgi bine, le...
Paste cu smantana si parmezan
Fierbi pastele în multă apă fierbinte cu sare, apoi le scurgi bine de apă. Încingi uleiul și pui usturoiul și ardeiul tăiate felii și lași să se călească 5 minute, apoi adaugi pastele. Într-un bol amesteci smântâna pentru gătit cu gălbenușuri și...
Paste cu legume, ton si mozzarella
Pui într-o oală apa la fiert cu puțină sare. Când dă în clocot, dai drumul pastelor. Amesteci din când în când și le lași să fiarbă 8-10 minute. După ce au fiert, le răstorni într-o sită. Desfaci tonul, îl scurgi foarte bine de ulei....
Paste cu fructe de mare si mascarpone
Se curăță ardeiul de semințe și se taie feliuțe. Usturoiul curățat se feliază. Într-o tigaie, se pune la topit untul, se adaugă uleiul de măsline și se călesc feliile de ardei și usturoi, apoi se adaugă fructele de mare, sare și piper după gust. Se lasă...
Tagliatelle cu fructe de mare
Se curăță usturoiul, se feliază și se călește în uleiul încins. Se adaugă ciupercile tăiate bucățele mici și fructele de mare.Se adaugă o căniță de apă și se asezonează cu sare și piper.Se lasă să fiarbă 10 minute, atât cât să scadă apa. Se adaugă...
Lasagna cu carne de vita
Toci ceapa si usturoiul marunt, iar morcovul îl dai pe razatoarea mica), apoi le calesti in uleiul bine incins. Condimentezi, dupa gust, cu sare, piper, oregano si cimbru si le lasi sa se caleasca, iar cand s-au inmuiat adaugi în centru carnea tocata si amesteci compozitia. Adaugi...
Ravioli cu ciuperci si afumatura
Taie carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe. Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, adaugi sare după gust, apoi torni un...
Paste cu pui, ciuperci si mascarpone
Tai pieptul de pui cuburi, îl condimentezi și îl călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe. Speli ciupercile și le tai în 2 (dacă sunt mari), le adaugi peste pieptul de pui. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în...
Paste cu sos alb, telemea si broccoli
Speli buchețelele de broccoli și le pui la fiert în apă cu sare pentru 5 minute. Le scurgi bine de apă. Tai șuncă în cubulețe, iar telemeaua o dai pe răzătoarea mică. Într-o oală, pui apă cu sare la fiert și, când dă în clocot apa, dai drumul...
Paste cu branza la cuptor
Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apă rece și le lași la scurs. Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi brânza de vaci și omogenizezi. Condimentezi cu sare si piper. Adaugi șunca tăiată cubulețe și...
Spaghete cu ficatei de pui
Cureți ficățeii de pielițe, îi speli și îi tai cubulețe mai mici și le tragi un clocot pentru 5 minute. Cureți usturoiul și îl feliezi. Cureți ceapa verde și o tai rondele. Încingi uleiul de măsline într-o tigaie și pui usturoiul și ceapa verde. Le...
Paste cu ton si ciuperci
Începi prin a pune o oală cu apă la fiert. Când apa a început să fiarbă, pui sare și apoi pastele. Fierbi pastele conform indicațiilor de pe ambalaj, amestecând din când în când, pentru a evita ca pastele să se lipească între ele....
Lasagna dulce, cu branza si visine
Într-o oală pui apă, un praf de sare și o lingură de ulei. Când începe să clocotească apa, pui foile de lasagna. Le fierbi 6-7 minute, le scoți cu o paletă și le lași să se răcorească pe un prosop curat. Într-un bol pui brânza fărămițată,...
Frittata cu ardei, dovlecel si paste
Pui apă cu sare la fiert într-o oală și când apa clocotește, pui pastele și le lași să fiarbă 5-6 minute, apoi le scurgi bine. Tai șunca și dovlecelul cubulețe, iar ardeiul îl tai feliuțe. Într-un bol, bați ouăle cu smântâna, cu puțin piper...
Paste carbonara cu sos de smantana
Incingi untul intr-un vas apoi pui bacon-ul pe care il vei lasa sa se rumeneasca, atat cat sa devina usor crocant. Intr-un castron pui smantana, galbenusurile si parmezanul ras fin. Adaugi sare si piper, dupa gust. Amesteci smantana cu galbenusurile si parmezanul pana la omogenizare si adaugi...
Paste la cuptor cu piept de pui si mozzarella
Prepari pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Tai cubulețe pieptul de pui spălat și îl călești în uleiul de măsline. După ce carnea de pui își schimbă culoarea, adaugi o cană de apă, morcovul dat pe răzătoarea mică și roșia tăiată cubulețe. Adaugi...
Paste cu branza la cuptor
Pastele le fierbi conform instructiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apa rece si le lasi la scurs. Intr-un castron, amesteci branza de vaci cu ouale, apoi adaugi smantana si telemeaua. Condimentezi cu sare si piper. Amesteci pastele cu branza....
Lasagna cu legume
Toci ceapa si morcovul si le calesti in uleiul bine incins. Speli bine si tai cubulete ardeiul, dovlecelul si ciupercile, apoi le adaugi in tigaie. Condimentezi, dupa gust, cu sare, piper si busuioc si le lasi sa se caleasca. Speli spanacul si il toci, apoi il adaugi peste legume. Mixezi...
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella
Speli ciupercile, le scurgi bine si le tai bucatele. Incingi uleiul intr-o tigaie, pui ciupercile si usturoiul pisat. Le inabusi cateva minute, apoi le lasi sa se raceasca. Intr-o oala, pui apa cu sare la fiert si, cand da in clocot apa, dai drumul pastelor. Le lasi sa fiarba 8...
Paste cu ardei si masline
Pui la fiert apa, cu o lingura condiment Maggi Secretul Gustului Legume si sare si, cand clocoteste, adaugi pastele. Le lasi sa fiarba 8-10 minute si le scurgi bine de apa. Intre timp, tai fasii ardeiul gras iar maslinele le tai rondele. Pui pastele intr-un castron si adaugi maslinele,...
Paste cu sos de ciuperci
Toci marunt ceapa si usturoiul si le calesti in ulei de masline. Adaugi ciupercile si le lasi sa se faca. Adaugi rosiile taiate cubulete, asezonezi cu oregano, busuioc, sare si piper si un pahar de apa si lasi sa fiarba la foc mic. Fierbi apa, adaugi sare si cand clocoteste apa, adaugi...
Budinca de paste si conopida
Fierbi pennele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgi fara a le clati si le lasi deoparte. Rupi buchetelele de conopida, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Le fierbi 10 minute dupa ce incepe sa clocoteasca apa. Le scurgi de apa si le lasi deoparte. Speli rosiile si le tai...
Paste cu sos de dovlecei
Fierbi pastele al dente, în apa cu sare. Între timp, cureti usturoiul si speli legumele si frunzele de busuioc. Rosiile le cureti de coaja si le tai cubulete. Dovleceii ii tai cubulete. Cubuletele de dovlecei, busuiocul, usturoiul, sarea si smantana le mixezi pana obtii...
Cannelloni cu spanac si cascaval
Cureţi şi speli spanacul în câteva ape, il pui la fiert într-o oală cu apă şi cu sare. Il lasi să dea în câteva clocote până se înmoaie şi il pui să se scurgă într-o sită. Intre timp, pui la calit, in 2 linguri de ulei, ceapa tocata...
Pastitsio
Se fierb macaroanele, conform indicatiilor de pe ambalaj. Cureti ceapa si cateii de usturoi si ii toci marunt, iar morcovul curatat il dai pe razatoarea mica si pui legumele la calit, intr-un wok. Condimentezi, dupa gust, cu sare, piper, oregano si le lasi sa se caleasca, iar cand s-au...