Ravioli cu ciuperci si afumatura

de oanapl in Paste, 10 Feb 2019 | 2793 vizualizari

 

Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă ...dacă sunteți în criză de timp!

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli cu umplutură de brânză
  • 70g afumătură
  • 1/2 borcan mic de ciuperci
  • 1 lingură condiment de pui
  • 1/4 ardei gras roșu
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1-2 linguri bulion
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • parmezan / brânză pentru paste (Hochland)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu ciuperci si afumatura:

Taie carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.
Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, adaugi sare după gust, apoi torni un pahar de apă, acoperi tigaia cu un capac și lași să fiarbă la foc potrivit, pentru 7-10 minute, până când scade apa.
Adaugi bulionul și amesteci.

Între timp fierbi pastele în apă cu sare respectând indicațiile de pe ambalaj. Scurgi pastele de apă, le adaugi în tigaie și amesteci. Adaugi sare dacă mai este nevoie.
Adaugi parmezan ras / brânză pentru paste și servești.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu ciuperci (hribi) si alune