retete de suflet
Dacă și vouă vă plac pastele la fel de mult, vă recomand să încercați și această rețetă. Este absolut delicioasă și se pregătește rapid.
Într-o oală, pui apă cu sare la fiert și când dă în clocot apa, dai drumul pastelor. Le lași să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le iei de pe foc și le pui într-o sită să se scurgă de apă.
Ciupercile le scurgi bine, le clătești si le tai bucățele.
Încingi o tigaie și topești untul, apoi pui șuncă tăiată cubulețe și usturiul tăiat felii și le prăjești câteva minute, pe ambele părți apoi le scoți pe un prosop absorbant de hârtie. Adaugi ciupercile, le călești 2-3 minute și le scoți pe un prosop absorbant de hârtie.
Tai brânza cu mucegai cubulețe și o adaugi în tigaie și o lași să se topească, apoi adaugi smântână pentru gătit și parmezan și amesteci până când se omogenizează compoziția, apoi adaugi șunca și ciupercile și amesteci. Adaugi sare și piper după gust (dacă mai este cazul). Adaugi pastele și amesteci ușor.