Cannelloni cu spanac si cascaval

de oanapl in Cannelloni, 12 Feb 2017 | 4466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cannelloni sau 18 tuburi
  • 1 kg spanac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 200 g caşcaval (150 g la interior + 50 la exterior)
  • 1 cutie de roşii taiate cuburi
  • 100 g rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu spanac si cascaval:

Cureţi şi speli spanacul în câteva ape, il pui la fiert într-o oală cu apă şi cu sare. Il lasi să dea în câteva clocote până se înmoaie şi il pui să se scurgă într-o sită.

Intre timp, pui la calit, in 2 linguri de ulei, ceapa tocata marunt.

Adaugi spanacul tocat peste ceapa, adaugi sare si piper dupa gust si il calesti putin, apoi il lasi sa se raceasca. Dai cascavalul pe razatoare si adaugi 150 g peste spanac, impreuna cu oul batut si amesteci.

Desfaci conserva de rosii si sfarami rosiile cu furculita si amesteci sosul obtinut. Pui jumatate din sos in vasul tapetat cu unt. Umpli tuburile de cannelloni cu compoziţia de spanac si le asezi peste rosii. Peste cannelloni, adaugi restul de sos si cascavalul dat pe razatoare. Ornezi cu rosii cherry.

Introduci tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru aproximativ 30-35 de minute.



Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]