Bucataras

8

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1137
PRIETENI
Retete

Pizza cu mozzarella, sunca si ciuperci

In Pizza la 10 Ian 2014

Cautand printre poze, iata ca am gasit si o reteta de pizza! In caz ca va vine sa intrebati, nu e de dieta! :)) Desi noi am facut 2 pizza, ingredientele le-am trecut doar pentru una. Am pus aluatul de pizza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am presarat putin cimbru, Cu oul batut am...

Salata cu avocado, rosii si emmentaler

In Salate la 10 Ian 2014

Nimic mai simplu de facut decat sa spalam cateva rosioare, sa curatam putina ceapa verde, iar fructul de avocado sa-l curatam de coaja. Dupa ce am pregatit ingredientele pentru salata, le-am taiat si le-am pus intr-un bol. Emmentalerul l-am taiat fasii si l-am adaugat peste celelalte...

Cocktailuri: Kir Royal, Bellini, Buck”s Frizz

In Cocktail la 22 Dec 2013

Kir Royal  ( 100 ml) : 17 ml afinata si  restul spumant Rhein Extra Brut Imperial Bellini (100 ml)  : 33 ml nectar piersici s restul spumant Rhein Extra Brut Imperial Buck”s Frizz (100 ml) : suc de portocale 20 ml si restul spumant Rhein Extra Brut Imperial

Sabayon pasional cu capsune si foite de migdale

In Dulciuri la 22 Dec 2013

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma alba. Se pun intr-un recipient care merge la bain-marie. Se adauga faina, apoi spumantul si se amesteca in continuu. Se ia de pe foc cand amestecul spumeaza si are o buna consistenta.   Se monteaza in boluri, se adauga jumatati...

Somon la cuptor cu sos de spumant Rhein si portocala

In Somon la 22 Dec 2013

 Se condimenteaza fileurile cu sare si se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline.Se presara pe deasupra coaja rasa de portocala si lamaie. Se dau la cuptor  intr-un vas in care s-au adaugat felii de portocala si putina apa.Din cand in cand se stropesc cu sosul din vas si...

Rosii cherry umplute cu branza si nuci

In Aperitive / Garnituri la 19 Dec 2013

Pentru ca mi-a mai ramas putina branza de la tartinele de dimineata mi-a venit ideea de a mai face ceva gustos. Am mai adaugat doar cateva bucatele de nuca in crema de branza si am amestecat. Reteta de la crema de branza o gasiti aici .  Am spalat rosiile cherry, le-am sters si le-am...

Tartine cu branza, rosii si rucola

In Sandvisuri la 19 Dec 2013

Am pregatit intai crema de branza. Am amestecat intr-un bol crema de branza Ceva fin cu putina branza cu mucegai, pentru a-i da un gust mai deosebit. Rosiile si rucola le-am spalat si le-am uscat intr-un prosop de hartie. Am taiat rosioarele in doua. Pentru ca feliile de paine sunt destul...

Bucataras TV: reteta de Fusilli cu conopidă și pesmet

In Paste la 3 Dec 2013

Conopida fierbe în câteva minute și are un gust discret, ceea ce o face ideală pentru rețete rapide. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste Se curăță cartoful de coajă, apoi se taie în cubulețe. Cățelul de usturoi nu se decojește, dar se presează cu...

Bucataras TV: reteta de Fusilli cu ardei

In Paste la 3 Dec 2013

Paste, legume și parmezan – iată o combinație simplă și de efect. Totul se completează cu ierburi aromate și puțin vin alb. Chef Roberto ne arată cum s-o preparăm. Se spală și se curăță ardeii și se taie julienne. Se taie ceapa pe lungime. Într-o tigaie se pune...

Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii

In Paste la 3 Dec 2013

Brânza de oaie se potrivește perfect cu aroma intensă a frunzulițelor de mentă, iar această combinație reușită poate fi folosită la prepararea mai multor feluri de rețete. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste, rapidă de realizat, dar și de mâncat.  ...

Bucataras TV: reteta de Paste cu romburi de legume

In Paste la 3 Dec 2013

Pastele sunt printre cele mai populare rețete italiene, iar Chef Roberto ne arată cum o banală rețetă de paste cu legume poate fi gustoasă și prezentată într-un mod care să încânte și privirea. Se înlătură partea albă a ardeiului verde, apoi se taie...

Bucataras TV: File de porc umplut cu sparanghel și cârnat

In Porc la 3 Dec 2013

Se taie cotorul sparanghelului. Într-o oală se pune apa la fiert cu foarte multă sare. Când dă în clocot se pune sparanghelul la opărit. Se scoate din apă și se pune în interiorul cârnatului. Apoi se iau două felii de ceafă afumată și se îmbracă...

Bucataras TV: Pulpe de pui cu ciuperci și roșii

In Pui la 3 Dec 2013

Un bucătar desăvârșit nu stă ore în șir în bucătărie. Chef Roberto ne arată cum în 20 de minute se pot pregăti două feluri principale: o rețetă cu pulpe de pui și arahide și una cu coaste de porc și fructe.   Se taie coasta pe lungime. Se...

Bucataras TV: reteta de Millefeuille din carne de porc umplută cu ruccola

In Porc la 3 Dec 2013

Millefeuille te duce în general cu gândul la un desert fin. Însă rețeta există și în varianta sărată, la fel de deosită. Chef Roberto pregătește un millefeuille din carne de porc și legume. Se taie mărunt pătrunjelul. Dacă vreți să îl tocați...

Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească

In Pui la 3 Dec 2013

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de efect.  Se taie carnea unde este încheiatura pe os. Este important să nu tăiem niciodată carnea de pui sau de iepure la...

Bucataras TV: retete de Vițel cu șuncă crudă neafumată și ierburi aromate / Supă cu chifteluțe din cârnați

In Vita la 3 Dec 2013

Carnea de vițel este fragedă și sănătoasă și este un ingredient ce permite numeroase combinații de arome. Chef Roberto pregătește o rețetă aromată de carne de vițel umplută cu șuncă și ierburi aromate. Apoi va pregăti o rețetă rapidă de supă cu chifteluțe din carne de...

Bucataras TV: reteta de Vită cu sparanghel și cremă de cartofi

In Vita la 3 Dec 2013

Crema de cartofi poate înlocui cu succes sosul clasic care se servește în general la friptură. Chef Roberto prepară o rețetă din biftec fraged, completată cu această c remă fină și gustoasă.   Carnea se pune pe o farfurie și se unge cu ulei. Deasupra și...

Bucataras TV: reteta de Ruladă de pui cu cârnat, andive și praz

In Pui la 3 Dec 2013

Cârnăciorii sunt delicioși vara pe grătar sau iarna la crăciun, dar carnea tocată din interiorul lor poate fi folosită cu succes la prepararea a numeroase rețete. Chef Roberto ne arată cum să facem ruladă de pui cu umplutură de cârnat.   Pulpa de pui a fost mai...

Bucataras TV: reteta de Costiță de porc cu migdale, pe pat de ardei gras și ceapă

In Porc la 3 Dec 2013

Costițele de porc prăjite sunt una dintre cele mai simple și rapide rețete, iar Chef Roberto ne arată cum le putem transforma în ceva spectaculos, în câțiva pași simpli.   Costița de porc se taie mai întâi pe lungime și apoi pe diagonală. ...

Bucataras TV: doua retete video cu aripioare de pui

In Pui la 3 Dec 2013

Chef Roberto ne prezintă nu una, ci două rețete aromate cu aripiore de pui. Secretul reușitei oricărui preparat constă în ingredientele de bună calitate și condimentele care le pun în valoare.   Prima dată se taie carnea de pe partea de sus a aripii la un capăt de...

Bucataras TV: reteta de Risotto cu fructe de mare și Reteta de somon cu scoici și legume

In Somon la 3 Dec 2013

  Pentru început se deschid scoicile. Vor fi puse în supă care fierbe, astfel încât supa să aibă gust de peste. Este și o metodă de a ne asigura că scoicile nu au nisip în interior, sau că unele dintre ele nu sunt moarte. Scoicile se pun în apă...

Bucataras TV: reteta de Rulouri de vinete cu bacon și reteta de Farfalle cu somon afumat

In Peste la 3 Dec 2013

  Se taie capetele vinetei, iar restul se feliază. Într-o tavă se pune ulei, sare, oregano și deasupra se pun feliile de vânătă, care se ung pe ambele părți c amestecul din tavă. Se dau la cuptorul încins. Costița afumată se taie felii, apoi bucăți mici....

Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste

In Somon la 3 Dec 2013

Somonul este un pește cu o carne roz, frumoasă și suculentă. Se pregătește rapid și este aromat. Chef Roberto ne prezintă două rețete care se pot face simultan. Pentru început se taie somonul în bucăți mărișoare și se înlătură oasele. Dovlecelul se taie...

Bucataras TV: retete de Millefeuille de pește și chifteluțe din pește

In Peste la 3 Dec 2013

Chef Roberto ne va arata cum în numai 25 de minute putem pregăti două rețete spectaculoase cu trei feluri de pește cu care ne vom încânta cu siguranță musafirii. Primul lucru pe care îl vom face este să tăiem fasolea pe diagonală. Alegem doar păstăile...

Bucataras TV: reteta de Homar cu spanac și spumă de parmesan

In Fructe de mare la 3 Dec 2013

 Chef Haddad pregătește o rețetă pe cât de deosebită, pe cât de simplu de realizat. Secretul constă în ingrediente de foarte bună calitate și câteva trucuri de bucătar profesionist. Trucuri pe care ni le dezvăluie și nouă. Homarul este viu și are...

Crema mascarpone cu cafea

In Prajituri la 2 Dec 2013

Am pregatit un bol in care am pus crema mascarpone, mierea de albine, smantana si le-am amestecat pana s-au omogenizat bine. Am pregatit o cafea espresso si dupa ce s-a racit putin am turnat-o peste crema si am incorporat-o.  Am pisat cateva migdale cu sucitorul, nu foarte fin....

Afisate 841 - 870 din 1137 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Recunoaste, te pupi cand te vezi in oglinda! N-ai nevoie de afectiunea altcuiva, tu te iubesti singur. Uneori si de doua ori la rand.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]