Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

de Bucataras in Dulciuri, 2 Mai 2024 | 1533 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Andra Mihail ne arată astăzi un Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios.
      O nouă idee culinară despre refolosirea cozonacului rămas de la Paști: Tiramisu din cozonac! Acest desert minunat îmbină gustul tradițional al cozonacului cu cremozitatea și savoarea inconfundabilă a îndrăgitului tiramisu. Prin această combinație, vei obține o experiență dulce de neuitat, perfectă pentru a te răsfăța și a-ți încânta familia și prietenii. O modalitate inteligentă de a reinventa resturile de la masă festivă și de a crea un desert delicios și memorabil!
      Pentru Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios ai nevoie de câteva ingrediente: felii de cozonac, mascarpone, ouă, unt, zahăr și cacao.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios:
      • 2-3 felii de cozonac
      • 20 g unt
      • 250 g cremă mascarpone
      • 2 ouă
      • 30 g zahăr pudră
      • Cacao
      Portii: 4
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios:

      Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios:

      Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi încorporați în ele brânza mascarpone. Mixati spumă albușurile, adăugând și un praf de sare, apoi încorporați-le în crema de mascarpone.


      Tăiați cozonacul în felii subțiri, apoi în bucăți mici. Încălziți untul într-o tigaie și prăjiți bucățile de cozonac până devin aurii și crocante. Lăsați-le să se răcească.

      Într-un vas sau pahar, așezați un strat de cozonac prăjit. Peste acesta, adăugați un strat de cremă mascarpone. Continuați să alternați straturile de cozonac și cremă mascarpone până când ajungeți la vârf. Pudrați cu cacao pentru un aspect și un gust delicios.

      Acoperiți vasul sau paharul și lăsați Tiramisu-ul să se odihnească în frigider timp de cel puțin 2-3 ore sau până când este bine răcit și a dobândit consistența dorită.

      Bucurați-vă de acest desert minunat și savurați fiecare înghițitură.

      Puteți prepara acest desert celebru și sub formă de Ruladă Tiramisu sau Tiramisu cu fistic.

      Vă recomandăm și rețeta de Tiramisu cu căpșuni.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

      de RODIMUR 8

      pe 18.07 la 13:59

      Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

      pe 18.07 la 08:30

      Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

      pe 18.07 la 08:26

      Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

      pe 18.07 la 08:22

      TOP
      utilizatori

      Rocsi

      1232 puncte

      RODIMUR

      1104 puncte

      mirela0911

      1000 puncte

      Lau

      Lau 9

      157 puncte

      vasimur

      152 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Deliciu de vara cu capsuni si visine