Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

de Bucataras in Dulciuri, 2 Mai 2024 | 2612 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Aceste cornulețe rapide sunt alegerea perfectă pentru momentele în care doriți să pregătiți rapid ceva dulce și bun. Le puteți umple cu caise și prune deshidratate sau cu orice umplutură vă place vouă, sunt foarte, foarte bune și incredibil de simplu de făcut. Oricât de greu ar fi de crezut, gustul lor nu diferă de cel al cornulețelor clasice. Încercați-le, ca să vă convingeți.
      Pentru Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă ai nevoie de doar câteva ingrediente: aluat fraged, rahat, fructe deshidratate, pastă fistic și zahăr pudră.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă:
      • 1 aluat fraged dulce
      • 3-4 bucățele de rahat colorat
      • 3-4 curmale deshidratate
      • 3-4 caise deshidratate
      • 3-4 linguri cremă de fistic sau Nutella
      • 2 linguri nucă măcinată
      Portii: 14
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă:

      Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă:

      Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici.

      Pregătirea Aluatului:

      Dacă folosiți aluat fraged dulce pregătit, pregătiți-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau folosiți rețeta preferată de aluat fraged.


      Umplerea și formarea cornulețelor:

      Întindeți aluatul pe o suprafață de lucru și tăiați-l în triunghiuri de dimensiune egală. În partea mai lată a fiecărui triunghi, adăugați o lingură de cremă de fistic sau Nutella amestecată cu puțină nucă măcinată sau așezați câte o caisă /curmală deshidratată sau câte o bucată de rahat pe fiecare triunghi și rulați-le în cornulețe.

      Coacere:

      Preîncălziți cuptorul la 170°C. Așezați cornulețele pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 - 20 de minute sau până devin aurii și crocante.

      Servirea:

      Lăsați cornulețele să se răcească puțin, apoi pudrați-le cu zahăr înainte de a le transfera pe un platou. Serviți cornulețele rapide alături de o ceașcă de ceai sau cafea pentru un moment dulce și reconfortant.

      Aceste cornulețe rapide sunt perfecte pentru a vă răsfăța cu un desert delicios și fără prea mult efort. Bucurați-vă de savoarea lor!

      Din seria dulciurilor de casă, vă recomandăm să încercați și rețeta de Cornulețe cu rahat colorat, delicioase sau rețeta de Cornulețe cu nuca și untură, foarte fragede și ele.

      Rețeta noastră preferată este cea de Cornulețe fragede cu osânză.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

      ieri la 16:22

      Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

      ieri la 15:50

      Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

      ieri la 09:38

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      mihaelar63

      1104 puncte

      gaby_duceag

      1000 puncte

      Rocsi

      250 puncte

      UrsanMihaela

      107 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Cornulete cu nuca si migdale