Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

de Bucataras in Dulciuri, 2 Mai 2024 | 3112 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      După Paște, avem adesea ouă rămase cu care nu știm ce să facem. Iată o rețetă delicioasă și creativă pentru a le refolosi: Ouă pane umplute! Această rețetă simplă transformă ouăle fierte într-un aperitiv crocant și savuros.
      Pentru Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant ai nevoie de următoarele ingrediente: ouă fierte, bacon, maioneză, muștar, boia, pesmet, făină.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant
      • Ouă fierte
      • Sare și piper
      • Boia dulce
      • 1 lingură maioneză
      • 1 lingură muștar
      • Bacon crud afumat
      • 2 ouă crude
      • 200 g făină
      • 200 g pesmet
      • ulei de floarea soarelui
      • fire de chives (cepșoara)
      Portii: 10
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant:

      Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant:

      Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere, scoateți baconul și tocați-l mărunt.

      Prepararea ouălor:

      Începeți prin curățarea ouălor fierte și tăierea lor pe jumătate, pe lungime. Îndepărtați cu grijă gălbenușurile și puneți-le într-un castron.

      Dați albușurile prin făină și ou bătut, apoi prin pesmet. Prăjiți ouăle panetate în ulei de floarea soarelui, apoi scoateti-le pe un platou in care ați așezat hârtie de masă ca să absoarbă excesul de ulei.

      Umplerea Ouălor:

      Zdrobiți gălbenușurile fierte și amestecați-le cu maioneză, muștarul, sare, piper și boia dulce, până obțineți o pastă omogenă. Folosind o linguriță mică sau un pos de patiserie, umpleți jumătățile de ou panetate cu amestecul de gălbenușuri. Garnisiți-le cu bacon crocant.

      Servirea:

      Serviți ouăle pane umplute calde, cu câteva fire tocate de chives, alături de sosul preferat. Această rețetă este perfectă pentru a valorifica ouăle rămase de la Paște și pentru a le transforma într-un aperitiv delicios și inedit.

      Poți pregăti și rețeta de Salată de ouă cu avocado și iaurt sau Salata de ouă cu avocado și porumb, un mod excelent de a refolosi ouăle rămase.

      Îți recomandăm și rețeta de Ouă umplute cu pate de ficat, un aperitiv foarte gustos și festiv.

      Poftă bună!
      Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

      pe 14.04 la 11:06

      Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

      pe 11.04 la 09:43

      Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

      pe 10.04 la 18:06

      TOP
      utilizatori

      mihaelar63

      1104 puncte

      gaby_duceag

      1000 puncte

      Rocsi

      250 puncte

      UrsanMihaela

      107 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Panetone a la Michelle