Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2024 | 1331 vizualizari

 

Astăzi servim Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă.
Din câteva ingrediente simple, poți obține un sendviș rapid și delicios. Îl poți lua la picnic sau îl poți pregăti pentru o masă în familie sau chiar festivă.
Pentru Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă ai nevoie de următoarele ingrediente: conservă ton, maioneză, măsline, ceapă verde, pâine și lămâie.
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă
  • ton conservat în ulei
  • castraveți murați
  • ulei de măsline
  • maioneză
  • măsline
  • lămâie
  • ceapă verde
  • felii de pâine
  • sare și piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă:

Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le ușor într-o tigaie.

Feliază măslinele, toacă mărunt castraveții murați și codițele de ceapă.

Pune tonul într-un castron, adaugă o lingură plină cu maioneză, condimentează după gust cu sare și piper. Adaugă măslinele, castraveții și ceapa tocată. Adaugă zeama de la o jumătate de lămâie. 

Amestecă bine salata și pregătește sendvișuri cu umplutură rezultată.

Incearca si reteta rapida de Sendvis masinuta, pe placul copiilor sau poti opta pentru reteta de Sandwich cu ou posat si guacamole, o bunatate!

Iti recomandam si varianta gustoasa de Sandvis cu creveti, pentru amatorii fructelor de mare.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartar de ton