Din ingrediente rămase, ies cele mai gustoase preparate. Andra Mihail ne aduce o nouă rețetă ușor de pregătit, un sendviș delicios pregătit din friptura rămasă și câteva ingrediente bune. Pentru această Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola ai nevoie de câteva ingrediente: friptură rămasă, mozzarella, maioneză, ceapă, rucola și bagheta de pâine.
Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola:
Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin in tigaia încinsă.
Toacă mărunt firele de chives și adaugă-le peste maioneză. Amestecă ușor.
Taie julien ceapa roșie. Pune un cub de unt in tigaie, puțin ulei de măsline, apoi adaugă ceapă tăiată. Condimentează cu sare și piper și las-o să se rumeneasca bine. Adaugă puțin oțet balsamic peste ceapă și las-o să se caramelizeze frumos.
Feliază carnea.
Montează sendvisul astfel. Pe o jumătate de baghetă unge puțină maiozena cu chives, adaugă câteva fâșii de carne, câteva felii de mozzarella.
Cu ajutorul unei torțe de bucătărie, topește ușor branza. Adaugă ceapă caramelizată, puțină rucola. Așază și a doua jumătate de bagheta deasupra și presează ușor.
Servește sendvisul proaspăt făcut.
Incearca si reteta rapida de Sendvis masinuta, pe placul copiilor sau poti opta pentru reteta de Sandwich cu ou posat si guacamole, o bunatate!
Iti recomandam si varianta gustoasa de Sandvis cu creveti, pentru amatorii fructelor de mare.
Poftă bună!