Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

de Bucataras in Sandvisuri, 9 Mai 2024 | 1150 vizualizari

 

Din ingrediente rămase, ies cele mai gustoase preparate. Andra Mihail ne aduce o nouă rețetă ușor de pregătit, un sendviș delicios pregătit din friptura rămasă și câteva ingrediente bune. Pentru această Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola ai nevoie de câteva ingrediente: friptură rămasă, mozzarella, maioneză, ceapă, rucola și bagheta de pâine.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de sendvis savuros cu friptura ramasa, mozzarella si rucola:
  • friptură rămasă
  • baghetă pâine
  • 200 gr mozzarella proaspătă
  • 50 gr unt
  • 100 gr maioneză
  • 1 ceapă roșie mare
  • rucola
  • chives proaspăt
  • ulei de măsline
  • 2 lg oțet balsamic
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola:

Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola:

Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin in tigaia încinsă.

Toacă mărunt firele de chives și adaugă-le peste maioneză. Amestecă ușor.

Taie julien ceapa roșie. Pune un cub de unt in tigaie, puțin ulei de măsline, apoi adaugă ceapă tăiată. Condimentează cu sare și piper și las-o să se rumeneasca bine. Adaugă puțin oțet balsamic peste ceapă și las-o să se caramelizeze frumos.

Feliază carnea.
Montează sendvisul astfel. Pe o jumătate de baghetă unge puțină maiozena cu chives, adaugă câteva fâșii de carne, câteva felii de mozzarella.

Cu ajutorul unei torțe de bucătărie, topește ușor branza. Adaugă ceapă caramelizată, puțină rucola. Așază și a doua jumătate de bagheta deasupra și presează ușor.
Servește sendvisul proaspăt făcut.

Incearca si reteta rapida de Sendvis masinuta, pe placul copiilor sau poti opta pentru reteta de Sandwich cu ou posat si guacamole, o bunatate!

Iti recomandam si varianta gustoasa de Sandvis cu creveti, pentru amatorii fructelor de mare.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu somon fume si parmezan