Andra Mihail ne prezintă o Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă!
Friptura rămasă o transformă într-un taco savuros, condimentat bine așa cum cere bucătăria mexicană.
Ingredientele pentru această rețetă sunt: friptură rămasă, ardei grași, cașcaval, condimente, lipii de tacos.
Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă:
Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și taie ardeii grași în fâșii subțiri.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și adaugă ardeii tăiați. Condimentează cu sare, piper și coriandru uscat. Adaugă puțin chilli și puțin ardei uscat jalapeno. Ține pe foc până devin ușor crispy.
Mărunțește carnea și păstrează sosul rămas.
Servește tacos-urile calde și pregătește-te să te bucuri de o masă delicioasă și reconfortantă! Gustare excelentă pentru o cină rapidă într-o seară aglomerată sau pentru o petrecere cu prietenii, acești tacos cu friptură rămasă vor fi cu siguranță apreciați de toată lumea!
IÎncearcă și rețeta de Tacos cu pui și guacamole, o gustare rapidă și delicioasă sau rețeta de Quesadilla cu pui și salsa picantă, foarte ușor de preparat. Poți adăuga și câțiva Castraveți murați, pentru un plus de gust și o notă acrișoară.