Andra Mihail a pregătit astăzi o rețetă gustoasă de Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat.
Această variantă sănătoasă și plină de arome este perfectă pentru fiecare zi. Experimentează savoarea și textura inconfundabilă a conopidei pregătite într-un mod inedit și atrăgător. Bucură-te de o masă hrănitoare și plină de prospețime.
Ingredientele necesare pentru acest Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat: conopidă, condimente, pătrunjel, ulei de măsline, ardei iute.
Cum se prepară Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat:
Feliază conopida. Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Separat, amestecă uleiul de măsline cu condimentele și unge bine feliile de conopidă, pe ambele părți.
Pune tava în cuptorul încins, la 190 grade C, pentru 20 minute.
Între timp, prepară sosul chimichurri.
Presează și toacă mărunt usturoiul. Taie felii ardeiul. Toacă grosier pătrunjelul verde.
Într-un bol, amestecă usturoiul, ardeiul și pătrunjelul. Adaugă ulei de măsline și oțet balsamic, sare și piper. Adaugă și oregano uscat. Amestecă bine sosul.
Scoate conopida din cuptor și rade peste ea parmezan, apoi mai pune la cuptor câteva minute cât să se topească parmezanul. Garnisește feliile de conopidă cu sos chimichurri și servește.
Steakul de conopidă este savuros, ușor de făcut și are o textura grozavă.
Incearca si reteta de Conopida cu hummus si avocado, o varianta ingenioasa si gustoasa sau reteta de Salata de conopida cu porumb.
Iti recomandam si reteta de Pizza cu blat de conopida, o bunatate!
Poftă bună!