AndrutzaP

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.03.2016

RETETE84
PRIETENI207
Retete

Ficatei trasi la tigaie cu ceapa

In Ficat la 22 Apr 2016

Ficatei se spala si se curata de pielite si se acopera cu lapte pentru 15 minute. Dupa cele 15 minute, se scot cu un cleste din lapte si se pun in tigaia unsa cu ulei si incinsa. Tigaia acoperita cu un capac, se lasa la foc mic pana se evapora toata apa lasata de ficatei. Cand ficatei sunt...

Ciorba de porc cu bors

In Ciorbe la 13 Apr 2016

Carnea, taiata cubulete, se da un clocot, suficient cat sa se spumeze. Spalati apoi carnea si puneti-o in oala la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta (cam 1 ora) adaugati legumele tocate cubulete si lasati sa fiarba incontinuare. Cand s-au fiert atat legumele cat si carnea, puneti...

Reteta de tocanita de ceapa cu carne de porc si suc de rosii

In Porc la 13 Apr 2016

Preparare Reteta de tocanita de ceapa cu carne de porc si suc de rosii Carnea de porc o taiati fasiute ( nu foarte subtiri ca se va usca).  Ceapa se toaca marunt, la fel ca la orice tocanita. La fel  si ardeiul, il taiati cubulete mici. Intr-o cratita puneti uleiul la incins....

Snitele italiene cu carne de porc si parmezan

In Porc la 13 Apr 2016

Fiecare bucata de carne se inveleste in folie de plastic si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Apoi, individual, se pudreaza cu sare si piper. Apoi, in cate o farfurie asezati ingredientele astfel. 1-faina 2-cele 3 oua batute amestecate cu jumatate din cantitatea de parmezan...

Ciorba de scarita afumata

In Ciorbe la 12 Apr 2016

Spalati scaricica si puneti-o la fiert in oala sub presiune. Daca nu aveti, o puneti la fiert intr-o oala normala, numai ca va dura mai mult. Ceapa tocata se caleste intr-o lingura de ulei. Dupa ce ceapa devine sticloasa se pune ardeiul si se mai lasa 1-2 minute. Apoi se adauga cele 3 linguri...

Prajitura Vis de cocos

In Prajituri la 11 Apr 2016

Blat Albusurile de bat cu zaharul spuma tare. Cele 3 linguri de zahar si zeama de lamaie se adauga pe rand, mixand incontinuu. La sfarsit spuma trebuie sa fie foarte tare ( sa nu cada din castron daca il intoarceti cu fundul in jos). Faina, nuca de cocos si zaharul vanilat se incorporeza...

Carne de porc cu piure la cuptor

In Porc la 11 Apr 2016

Eu am folosit piureul si carnea ramase de la cina din ziua anterioara. Reteta este foarte buna in cazul in care va raman carne si/sau piure nemancate si nu vreti sa le aruncati (dar nici nu le mai mananca nimeni). Folositi un vas ce poate fi bagat la cuptor. Ungeti vasul cu unt si asezati...

Placintele cu varza (de post)

In Mancaruri de post la 8 Apr 2016

Aluatul se decongeleaza complet. Varza, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei. Se asezoneaza cu piper si foi de dafin si se lasa pe foc pana scade toata zeama. Aluatul se taie patratele. In fiecare patrat se pune cate o lingura cu varza si se pliaza astfel incat sa se formeze...

Tort Fluture

In Torturi la 8 Apr 2016

Blat Incalziti cuptorul la 150 grade si tapetati forma de tort cu hartie de copt.  Untul, la temperatura camerei, se bate impreuna cu zaharul pudra pana ajunge cremos. Apoi, unul cate unul, se adauga oualele. La sfarsit se adauga nuca macinata, faina si praful de copt. Se coace la 150...

Chec cu citrice

In Prajituri la 4 Apr 2016

Preincalzitit cuptorul la 180 grade celsius. Cele 2 tavi de chec tapetati-le cu hartie de copt.    Untul la temperatura camerei, se mixeaza cu 200 grame zahar si cu zaharul vanilat. Dupa ce compozitia ajunge cremoasa, se adauga un ou intreg si se mixeaza inc ontinuare. Se...

Prajitura inteligenta

In Prajituri la 4 Apr 2016

Topiti untul si apoi lasati-l la racorit, trebuie sa fie rece cand in adaugati in compozitie. Separati oualele. Galbenusurile se mixeaza impreuna cu zaharul pana devin o spuma albicioasa. Apoi, se adauga untul, putin cate putin, mixand incontinuu. Urmeaza faina cernuta si, la sfarsit, laptele....

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2016

Pregatiti 2 tavi de chec si tapetati-le cu hartie de copt. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade. Sunca, maslinele, ardeiul, carnatii si ciupercile se taie cubulete si se amesteca intr-un vas. Separat, bateti oualele cu un praf de sare si adaugati faina, praful de copt si cascavalul ras....

Pateuri cu pizza

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2016

Aluatul de placinta se decongeleaza la temperatura camerei.  Tocati cubulete mici toate ingredintelele, mai putin parmezanul. Amestecati-le intr-un vas si radeti peste ele parmezanul. Separat, faceti un sos, amestecand bulionul de rosii cu cel de ardei si condimentele, dupa gust....

Tort Trei Ciocolate

In Torturi la 4 Apr 2016

Blat.  Separam oualele. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul, pana ajung cremoase. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Apoi adaugam galbenusurile si mai mixam putin. Faina, zaharul, cacaoa si praful de copt le amestecam si le incorporam in compozitia de oua. Amestecam usor cu...

Ciorba de fasole acrita cu corcoduse

In Mancaruri de post la 29 Mar 2016

Fasolea se pune la fiert in oala sub presiune. Timpul de fierbere difera in functie de fasole.  Separat, puneti la calit ceapa, ardeiul si morcovul. Dupa ce aceastea s-au calit, turnati totul (inclusiv uleiul) in oala in care aveti fasolea fiarta. Mai lasati sa fiarba atat cat este nevoie...

Friptura de porc cu bere neagra

In Porc la 27 Mar 2016

Intr-o tigaie se pune la incins ulei pentru prajit. Carnea de porc se taie cubulete si se acopera cu faina pe toate partile. Se prajeste in uleiul incins foarte, foarte bine. Prajiti cubuletele de carne atat cat sa se arameasca la suprafata si apoi le scoateti si le puneti intr-o tava pe care...

Ciorba radauteana

In Ciorbe la 26 Mar 2016

Pulpele de pui taiate cubulete, se pun la fiert. In paralel, legumele se curata si se taie cubulete. Carnea se spumeaza foarte bine la inceput, in asa fel incat apa sa fie curata. Cand s-au fiert pulpele pe jumtate se adauga legumele taiate si se lasa sa fiarba. Separat, bateti cele 3 oua...

Prajitura cu crema de branza si budinca de fistic

In Prajituri la 24 Mar 2016

Blatul: Se separa oualele. Galbenusurile se bat cu zaharul pana ce capata o consistenta cremoasa. Untul topit se adauga in compozitie si se amesteca pana se incorporeaza foarte bine. Separata, albusurile se bat cu un praf de sare pana devin o spuma tare si lucioasa.  Faina cernuta se...

Prajitura cu morcov ras

In Mancaruri de post la 23 Mar 2016

   Prajitura este foarte usor de facut si este foarte gustoasa.    Pentru inceput, dati morcovul pe razatoarea mica. Amestecati cu mixerul ulei cu zaharul pana se omogenizeaza. Adaugati morcovul ras si amestecati pana se incorporeaza bine. Faina cernuta si amestecata cu...

Platou aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 23 Mar 2016

   Fiind in lipsa mare de timp, acest platou este indicat cand aveti musafiri neasteptati si vreti sa puneti ceva pe masa rapid.    Pentru inceput puneti oualele la fiert. Intre timp, pregatiti tortilla astfel: cele 6 lipii ( sau cate aveti) le taiati pe jumtate si le...

Tortellini de casa cu spanac si sos picant de ardei

In Mancaruri de post la 22 Mar 2016

   Faina se amesteca cu un praf de sare si se intinde pe o suprafata de lemn (este important sa nu fie rece). Se face o gropita in mijocul fainii si se puna jumatate din cantitatea de apa calduta. Apa se incorporeaza usor, cu o furculita. Treptat, se adauga restul de apa si uleiul de...

Rulada cu spanac

In Mancaruri de post la 22 Mar 2016

  Ceapa tocata marunt se pune la calit in 2 linguri de ulei de masline extravirgin. Dupa ce s-a calit pe jumatate ceapa, se adauga usturoiul pisat si se mai lasa, la foc mic, 3 minute. Apoi se adauga spanacul decongelat si scurs foarte bine. Spanacul se lasa la foc mic pana ce ramane fara...

Ciorba de fasole cu oase afumate

In Ciorbe la 20 Mar 2016

  Oasele de porc, spalate, se pun la foc in oala sub presiune cu fasolea ( fiarta in prealabil in 2 ape). Se fierb impreuna in oala sub presiune aproximatv 1.5 ore ( depinde de cat de repede se fierbe fasolea).    Dupa ce fasolea si carnea s-au fiert foarte bine se iau de pe...

Budinca de orez cu lapte

In Dulciuri la 20 Mar 2016

Se pune la fiert orezul cu laptele ( la fel cum se face si orezul cu lapte clasic). Dupa 10 minute se adauga pliculetul de zahar vanilat si coaja rasa de lamaie. Se lasat sa fiarba pana cand orezul a fiert si a incorporat tot laptele. In paralel, se separa galbenusurile de albusuri....

Afisate 61 - 84 din 84 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2017

Desert cheesecake cu Oreo

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.

 
 
 
Retete preferate
Pui cu lamaie

Voturi:43

Tarta cu gutui

Voturi:35

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]