Pateuri cu pizza

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 3314 vizualizari

 

Usor de preparat, delicioase, satioase!

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de placinte
  • 1 ou
  • 20 g parmezan
  • 100 g telemea de vaci
  • 100 g sunca de Praga
  • 100 g carnati de porc semiafumati
  • 50 g jambon de porc prefiert, afumat
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1 lingura bulion de ardei
  • sare, piper, busuioc, oregano, cimbru
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu pizza:

Aluatul de placinta se decongeleaza la temperatura camerei. 

Tocati cubulete mici toate ingredintelele, mai putin parmezanul. Amestecati-le intr-un vas si radeti peste ele parmezanul.

Separat, faceti un sos, amestecand bulionul de rosii cu cel de ardei si condimentele, dupa gust.

Aluatul de placinta, il intindeti pe masa de lucru si-l taiati in forme patrate ( ca in poza de mai jos). Ungeti fiecare patrat in parte cu sosul preparat si apoi puneti din compozitie cate o lingura in fiecare.

Formati niste triunghiuri, lipind doua din colturile opuse ale patratului. Lipiti marginile apasand cu furculita, atat cat sa nu se desfaca in cuptor. 

Ungeti fiecare bucata in parte cu unt si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Coaceti-le in cuptor pentru aproximativ 20 minute, sau pana se rumenesc la suprafata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

CameliaR 1

04.04.2016, 14:58

Bune, bune!

Bya Ralu 1

04.04.2016, 15:51

bune

Rocsi 1

05.04.2016, 10:41

Faine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta Calzone (impachetata)