Placintele cu varza (de post)

de AndrutzaP in Mancaruri de post, 8 Apr 2016 | 4530 vizualizari

 

Placinta cu varza este preferata mea!!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de placinta
  • 300 g varza acra (murata)
  • 1 lg ulei pentru prajit
  • 1 lg ulei de masline (pentru uns placintele)
  • piper
  • foi de dafin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu varza (de post):

Aluatul se decongeleaza complet.

Varza, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei. Se asezoneaza cu piper si foi de dafin si se lasa pe foc pana scade toata zeama.

Aluatul se taie patratele. In fiecare patrat se pune cate o lingura cu varza si se pliaza astfel incat sa se formeze triunghiuri.

Se unge fiecare triunghi cu ulei de masline ( daca nu tineti post, le puteti unge cu ou) si se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se servesc reci!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

caliti varza pana scade foarte bine, altfel placintelele se vor inmuia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu varza (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume si sos alb