Ciorba de carnati cu zdrente de ou

de AndrutzaP in Ciorbe, 28 Noi 2016 | 8911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati lungi (20 cm)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov potrivit
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri orez
  • ulei
  • 4 linguri amestec de rosii pentru ciorba
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • otet
  • leustean
  • 2 oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de carnati cu zdrente de ou:

   Incepem prin a pregati legumele. Le curatam, spalam si tocam cubulete potrivite.  Incepem prin a cali ceapa, si apoi, adaugam treptat toate legumele. Cand acestea s-au calit putin, adaugam orezul. Lasam sa se gateasca impreuna pentru 7-8 minute si apoi adaugam carnatii taiati rondele. Mai lasa cateva minute si apoi punem apa si amestecul de rosii pentru ciorba.

Lasam sa fiarba aproximativ 20 minute si punem bulionul. Mai lasam sa fiarba 10-15 minute.

Potrivim de sare si acrim cu otet, dupa gust.

Cand este gata, batem cele 2 oua si le adaugam in ciorba, formand "zdrentele" cu ajutorul unei furculite. Cand stingem focul, presaram deasupra leusteanul tocat.

Serviti cu placere.

 

  

TIPS-URI

1

Ciorbica mea a fost un pic cam uleioasa. Pentru a evita asta, putem gati intai carnatii intr-o tigaie antiaderenta si apoi legumele sa le calim in grasimea lasata de carnati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carnati cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]