Usor de preparat si foarte bun!
Inspiratie, Teodora, Teo'skitchen:)
Pentru inceput, maruntim biscuiti in blender. Biscuiti maruntiti ii amestecam cu untul topit si omogenizam foarte bine. Asezam biscuitii pe fundul tavii in care intentionam sa montam prajiturica si dam tava la frigider pana in momentul in care pregatim compozitia de branza.
Gelatina o punem la hidratat.
Frisca o mixam bine cu zaharul pudra. Cand aceasta s-a intarit foarte bine, adaugam crema de branza si smantana si continuam sa mixam. In compozitia de branza adaugam gelatina hidratata si apoi topita pe baie de abur.
Montam cheesecake-ul astfel: in tava in care am pus biscuiti (eu am folosit doua tavi de chec, dar puteti folosi si o singura tava, mai mare), adaugam crema de branza si, prin ea, amestecam bucati mai mici de biscuiti Oreo (sferturi de biscuiti)
Ornam prajiturica dupa gust si imaginatie. Eu am folosit bucati de biscuiti si miere cu portocala.
1
recomand o cantitate putin mai mare de zahar pentru cei ce prefera o prajitura mai dulce.
2
puteti orna cu caramel