Zacusca de vinete

de Laly in Zacusca, 1 Oct 2010 | 75676 vizualizari

 

Am preparat aceasta minunata reteta de Zacusca de vinete pe care va recomand sa o pregatiti si voi

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente folosite la prepararea retetei de Zacusca de vinete
  • 5 kg de vinete
  • 2 kg ardei gras rosu
  • 2 kg gogosari
  • 1 kg ceapa
  • 500 ml ulei
  • 1 l bulion
  • sare,piper,foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de vinete:

Iata cum am preparat reteta de Zacusca de vinete:

Se coc pe rand vinetele,ardeii si gogosarii.Vinetele se lasa la scurs aproximativ 1 ora.

Se dau prin masina de tocat  ardeii,gogosarii si vinetele.Ceapa o tocam solzisori si o punem la calit in ulei.Cand devine sticloasa adaugam,ardeii,gogosarii si vinetele.

Adaugam si bulionul si punem la fiert int-un vas cu fundul mai gros.Se lasa la fiert pana cand uleiul se ridica la suprafata.

Se adauga sare dupa gust,piper boabe si foi de dafin.

Se sterilizeaza borcanele in cuptor.

Dupa ce a fiert zacusca se pune fierbinte in borcane,le capsam si le lasam in paturi sa se raceasca pana a doua zi,cand le depozitam in camara.

Va doresc pofta buna si succes in a prepara reteta de Zacusca de vinete

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

Bya Ralu 1

18.08.2012, 12:30

faina zacusca

Laly 1

29.08.2012, 09:08

Gurita pup dulce

zacusca 1

17.01.2013, 00:21

zacusca la putere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete