Vinete Dhansak

de Mitinita in Mancaruri de post, 23 Feb 2014 | 6181 vizualizari

 

Dhansak-ul este un amestec de condimente folosit in bucataria indiana si este asemanator cu curry.

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • 2 lingurite de Dhansak
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute (optional)
  • frunze de coriandru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Dhansak:

Se spala vanata si se curata capetele. Se decojeste partial,un rand da,unul nu. Daca nu va place coaja de vanata,puteti sa o decojiti complet. Taiem vanata in cuburi de 1 cm.

Infierbantam o tigaie si punem 2 linguri de ulei. Adaugam bucatile de vinete si le calim.

Dupa ce s-au inmuiat,adaugam cele doua lingurite de Dhansak,potrivim de sare si piper si eventual adaugam fulgii de ardei iute.

Se serveste ca atare sau cu orez la aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Dhansak" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete - Baba ganoush