Ghebe in sos de vin

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 31 Mar 2014 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 2 cepe
  • ulei
  • 6 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • vin rosu
  • 1 1/2 cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe in sos de vin:

Spalam ghebele in cateva ape si lasam sa se scurga de apa.

Curatam ceapa,o spalam si o taiem marunt

Intr-o tigaie calim ceapa in ulei.Adaugam bulionul si mai amestecam un minut.

Rasturnam ghebele in tigaie iar deasupra adaugam apa (ghebele mai lasa ele apa).Lasam sa fiarba.

Dupa ce scade apa adaugam usturoiul taiat marunt,vinul si lasam sa fiarba la foc mic.Mai amestecam din cand in cand.

Dupa ce a scazut aproape tot vinul oprim focul si potrivim de sare dupa gust.

Eu am servit cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Panacris 1

31.03.2014, 21:58

Ce bine că ai pădurea aproape Eu am supermarketurile aproape

gaby_gabytza 1

02.04.2014, 18:20

va multumesc

gaby_gabytza 1

02.04.2014, 18:21

cris inseamna ca il prinzi rapid )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleutorus fripte