Punem laptele la fiert in oala cu grisul si amestecam intr-una pana se ingroasa apoi il lasam sa se raceasca.
Batem margarina cu zaharul pudra adaugand, unul cate unul, galbenusurile.
Adaugam cate o lingura din grisul cu lapte si batem intr-una pina se termina compozitia de gris.
Impartim compozitia in doua si in una din ele punem cacao, amestecam bine.
Deschidem conserva de piersici, luam un pic din sirop si punem gelatina sa se umfle 5 min.
Strecuram piersicile si le mixam bine sa facem un piure.
Dupa ce s-a umflat gelatina, o incalzim putin, o diluam si o lasam sa se raceasca.O adaugam in piureul de piersici.
Pe o tava asezam biscoturile inmuiate putin in siropul de la piersici, adaugam prima compozitie cu cacao, nivelam,apoi a doua, cea alba, si la sfarsit piureul de piersici.
Bagam la rece aproximativ 2-3 ore.
Dupa ce s-a racit il ornam cu kiwi taiate felii sau cu ce fructe ne place.
Pofta buna!