Tocanita de vara

de Dulciuri cu Georgiana in Mancaruri de post, 28 Iul 2015 | 9052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe rosii
  • 2 ardei galbeni
  • o vanata mica
  • un dovlecel
  • 4 morcovi
  • 3 cartofi potriviti
  • 5 rosii coapte bine
  • sare, cimbru, patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Tocam mai mare cepele, morcovii, vanata si dovlecelul.Intr-o cratita punem putin ulei ,  legumele tocate ,putina apa si o asezam pe foc.Lasam sa fiarba 15-20 minute apoi adaugam rosiile si ardeiul tocate.Adaugam si sare si cimbru verde . Dupa 15-20 minute adaugam si cartofii taiati.Introducem craticioara la cuptor si mai lasam circa 30 minute la foc mic.Dupa ce oprim focul adaugam si patrunjelul.

Este buna si rece si calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

29.07.2015, 10:00

foarte buna!

mirela0911 1

29.07.2015, 14:21

Foarte buna e!

Gicuta 1

10.08.2015, 11:45

cred ca-i buna si rece!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume cu orez (de post)