Tocanita de ficatei de pui

de Alexandra Elena in Ficat, 24 Iul 2012 | 4438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel
  • ulei
  • apa
  • condimente(sare, piper, condimente italienesti)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei de pui:

Se spala bine ficatul de pui, se lasa la scurs. Dupa ce se scurge de apa se taie in cubulete. Se taie ceapa felii, eu am taiat si frunzele. Se incinge ulei intr.o tigaie, se caleste ceapa, se adauga ficatul si se adauga apa(cat sa acopere ficatul), se adauga condimentele si se lasa sa fiarba 15-20 de minute. La sfarsit se adauga frunze de patrunjel tocate marunt. Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]