Tocanita de cartofi (de post)

de oana_pisicutza16 in Mancaruri de post, 10 Apr 2012 | 7103 vizualizari

 

am servit tocanita cu o salata de varza cu rosii

 

INGREDIENTE

  • O ceapa potrivita
  • O lingura de pasta de ardei
  • 15 cartofi mai marisori
  • Sare
  • Piper
  • Apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi (de post):

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei

Peste ceapa calita se adauga pasta de ardei

Se curata si se taie cartofii cubulete

Se pun si cartofii peste ceapa, se adauda apa si se lasa sa fiarba

Se adauga sarea si piperul dupa gust

Se serveste calda 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarea saracului