Ciuperci pane

de Simo in Mancaruri de post, 15 Apr 2009 | 7798 vizualizari

Ciuperci pane

 

Un preparat rapid si gustos de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci albe
  • 100 g faina
  • 1 pahar de bere
  • boia dulce sau iute
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se desprind palariile de piciorusele ciupercilor si se curata de pielite. Se pun sa fiarba intr-un clocot si apoi le lasam la scurs.

Facem un aluat subtire din faina, bere, boia si sare. Trecem fiecare palarioara prin aluat si le punem apoi la prajit in tigaie. Le scoatem pe servetele de hartie si apoi le punem pe un platou. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume colorate la grill