Inspiratia blogul culorile din farfurie, este foarte buna.
Impachetat-100 ml ulei amestecam cu cele 4 linguri de faina si punem pe foc 1 min, pana se ingroasa putin.
Faina o cernem intr-un bol, facem gaura in mijloc adaugam zaharul, sare, drojdia si putina apa amestecam, adaugam otetul si uleiul si framantam adaugand treptat apa.
Intindem aluatul si ungem cu 1/2 din sosul facut mai devreme, impachetam adaugand partea stanga spre centru, partea dreapta peste cea stanga si rulam, punem intr-un bol si dam la frigider cca 1 ora.
Scoatem aluatul si intindem din nou o foaie, ungem cu sosul ramas si impachetam ca anterior, punem in bol, acoperim si lasam la dospit intr-un loc calduros,cca 1 ora(cat pregatim umplutura)
Varza o spalam bine si o taiem fideluta,
Se incinge putin ulei intr-o tigaie se adauga varza si se amesteca din cand in cand, se adauga o cana de apa daca este nevoie si se lasa sa fiarba la foc mic, la final adaugam bulionul si condimentam dupa gust,mai lasam cca 2-5 min si oprim focul,lasma sa se raceasca.
Carnatul il taiem in 2 si il prajim putin in ulei,(putem adauga uleiul in care am prajit carnatii peste varza)
Intindem aluatul, taiem aluatul sa fie aproape lat cat carnatul si lung sa rezulte 3 parti,
In mijloc adaugam varza,carnat,acoperim cu varza,cu o parte din aluat acoperim umplutura,cealalta parte o taiem din loc in loc si imbracam totul,
Aceasta prin intindere se va desface ca o plasa,
Asezam in tava unsa cu ulei si le ungem cu oul batut cu uleiul,dam la cuptor cca 30 min,