Somn umplut la cuptor

de amalia01 in Peste, 19 Oct 2014 | 7019 vizualizari

 

Am primit un somotei si m-am hotarat sa il gatesc intr-un fel mai special. Asa a iesit…

 

INGREDIENTE

  • - 1 buc somn de cca 1,5 kg
  • - 2 cepe albe, mari
  • - 2 morcovi
  • - praz
  • - 4 catei de usturoi
  • - 1 ardei gras rosu
  • - condimente
  • - 50 ml vin alb
  • - 50 ml ulei
  • - 150 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn umplut la cuptor:

Pestele se curata (eu i-am taiat si capul) si se condimenteaza; zarzavaturile si legumele se curata si se taie julienne; se toarna uleiul in tava; se aseaza pestele;- se presara legumele in interiorul pestelui si in tava.

Se adauga apa si se acopera cu folie de aluminiu; se da la cuptor pentru 45 min; se indeparteaza folia si se adauga vinul , lasand la cuptor inca 5 min.

Se serveste cu garnitura preferata, alaturi de un pahar de vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somn umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]