Snitele de porc aromate

de Bya Ralu in Porc, 27 Ian 2014 | 3930 vizualizari

 

Delicioase,am facut reteta Corinutei>:D< super bune,mersi de reteta!

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc pentru snitele
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • 1-2 linguri de usturoi granule
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc aromate:

Bucatile de carne se clatesc sub jet de apa rece si se pun pe un servet de hartie sa absoarba apa.

Se bat cu un ciocan de snitele,se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper si se lasa deoparte .

Ouale se amesteca bine intr-o farfurie,iar faina in alta farfurie se amesteca cu usturoiul granule.

Bucatile de snitel se trec prin ou,prin faina si se pun la prajit in ulei.

Se scot pe un servet de bucatarie sa se absoarba uleiul.

Se servesc calde.

TIPS-URI

1

se servesc alaturi de o salata orientala sau cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Bya Ralu 1

28.01.2014, 18:37

multumesc

Pushaa 1

31.01.2014, 15:06

bune!

Bya Ralu 1

04.02.2014, 15:30

pushaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet