Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute

de mihaelar63 in Porc, 1 Apr 2020 | 5246 vizualizari

 

 Imi place schimbarea si asezonarea diferita la preparate. De aceasta data am facut snitele din cotlet de porc marinate cu mustar si ardei iute.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii frumoase cotlet de porc
  • 2 linguri mustar
  • 2 lingurite pasta de ardei iute-productie proprie
  • 2 oua
  • 2 linguri varf cu faina alba
  • 6 linguri lapte
  • 1/2 praf copt
  • piper negru macinat
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • salata verde, rosii pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute:

  1. Feliile de cotlet se bat cu batatorul de snitele pentru  a obtine  felii subtiri .
  2. Se ung feliile de carne pe ambele parti cu mustar si ardei iuti tocati .
  3. Tot pe ambele parti, carnea se sareaza si se pipareaza .
  4. Lasati carnea sa se odihneasca la rece minimum 30 minute .
  5. Puteti pregati astfel carnea chiar si cu o zi inainte cu conditia sa o pastrati la rece .
  6. Se bat ouale cu lapte , sare si apoi se incorporeaza  2 linguri  de faina alba si praful de copt .
  7. Recent am descoperit trucul cu praf de copt .Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura .
  8. Bucatile de cotlet marinate  se trec prin faina alba ,amestecul cu ou si se prajesc in ulei incins .
  9. Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .
  10. Snitelele se pot servi calde  alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .

                     Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

Recent am descoperit trucul cu praf de copt. Se aduga putin praf de copt in compozitia cu oua, lapte si faina in care se scalda snitelele inainte de prajire. Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura.

2

Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

3

Snitelele se pot servi calde alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .

4

Mi-au fost pe plac dupa ce s-au racit putin . Calde parca se simtea prea puternic gust de acrisor , dat de mustar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

03.04.2020, 20:12

Vreau si eu, dar fara ardei iute!

Gherca Daniela 1

05.04.2020, 09:10

bune, bune!

dantes 1

05.04.2020, 09:54

Bun!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc