Salau cu mozzarella in sos de rosii

de katty in Salau, 2 Noi 2014 | 6301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de salau (cate 200-250 de grame)
  • 3 felii de mozarelle( a cate 70 de grame )
  • 1 vanata
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • 10 frunze de busuioc
  • 1 ou
  • 2-3 linguri faina
  • amestec de seminte(in , susan , floarea soarelui)
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu mozzarella in sos de rosii:

 Presaram sare si piper macinat  pe fileurile de salau si le lasam la rece 10-15 minute . Asezam pe fiecare file  de salau cate o bucata de mozzarella si o rulam . 
Punem pe o farfurie faina , iar pe alta oul si il batem bine . Dam bucatile de peste prin faina , prin ou si le punem intr-o tava pe hartie de copt .Presaram deasupra amestecul de seminte si dam tava la cuptor pentru 25-30 de minute , pana se rumenesc usor .


Curatam vanata , o taiem cubulete
 si o preasam cu sare . O lasam la scurs 10 minute .
Punem 1 lingurita de ulei de masline intr-o tigaie si calim un  catel de usturoi . Adaugam  cuburile de vinete .  Le lasam pana incep sa se rumeneasca usor .
In restul de ulei incins calim cel de-al doilea catel de usturoi  .Stingem cu sucul de rosii . Adaugam frunzele de busuioc , piper macinat si fierbem cateva minute , pana sosul se leaga .Cand este gata trecem sosul prin sita pentru a elimina usturoiul si frunzele de busuioc .
Punem pe farfurie sos de rosii , o bucata de peste si cubulete de vanata . Decoram cu frunze de busuioc .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu mozzarella in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau bicolor