Adnia, ajuta-ma te rog sa inteleg ...
Am si eu steamer, l-am folosit exclusiv pt prepararea orezului asiatic cu legumele puse in cosul de sus nu ne-a placut si n-am mai facut.
Zici ca pui cous-cous-ul "in suportul special de fiert orez"? care supot special, nu e cavitatea oalei in sine? Al meu e o oala electrica non-aderenta+un cos cu gauri metalic deasupra+capac transparent.
pe urma, legumele unde le pui, la un loc cu cous-cous-ul sau separat in cosul de sus? cous-cous-ul pus in cosul de sus cu legumele e exclus pt ca are gauri mari.
inteleg ca se pun toate la un loc in oala pur si simplu
daca nu cer prea mult, poate ne arati o poza si cu steamerul, al meu n-are un orificiu special pe unde pui apa, o pui pur si simplu odata cu orezul; are doar o gaurica in capac pe unde se mai elibereaza din abur cand e presiune mare;
multumesc pt explicatii