Ruladele de piept de pui sunt usor de facut si deosebit de delicioase. Pot fi umplute cu legume, cascaval, masline sau pot fi simple asa cum le-am facut eu.
Se feliaza pieptul de pui in patru parti (sau cate doriti, eu am avut 6 bucati), se bate usor fiecare felie in parte cu ciocanul de snitele. Se unge cu o pensula fiecare bucata de piept de pui cu ulei si se condimenteaza, pe amandoua partile cu sare si piper, busuioc, maghiran, nucsoara, boia de ardei si patrunjel verde tocat. Se pun pe un platou si se dau la frigeder pentru 1 ora. Apoi se scot de la frigider, se ruleaza fiecare parte si se prind cu scobitori ca sa ramana rulate. Se prajesc usor pe toate partile in uleiul ramas, se scot si se pun intr-un vas termorezistent.
Rosiile se spala cu apa rece si se taie cubulete. Se pun peste ruladele din vas, se adauga feliutele de usturoi si se mai condimenteaza cu sare si piper daca este nevoie. Se da la cuptorul incins mediu pentru 20 de minute. Se scot ruladele pe un platou, se indeparteaza scobitorile, se toarna sosul peste ele si se decoreaza cu o crenguta de cimbru. Se pot servi calde cu piure de cartofi sau reci ca aperitiv.
Pofta buna!