Rulada cu mere

de dakris in Prajituri, 19 Oct 2012 | 15351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 5 g praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 6 mere mari
  • 2-3 linguri de zahar (dupa gust)
  • 1 lingura gris
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu mere:

Ouale se separa. Galbenusurile se freaca cu uleiul si esenta de vanilie si se varsa peste albusurile batute spuma impreuna cu zaharul. Apoi se incorporeaza faina si praful de copt nestins. Se coace 15-20 min la foc mediu intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dupa ce se scoate din cuptor, se ruleaza blatul (cu tot cu hartia de copt) si se mentine asa cateva minute dupa care se desface cu grija si se intinde compozitia cu mere calduta. Se ruleaza cu grija inlaturand, totodata, hartia de copt si ajutandu-ne cu aceasta. Se portioneaza dupa ce s-a racit.

Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulou cu mere