Rulada cu mere si biscuiti

de Dulciuri cu Georgiana in Mancare copii, 22 Mai 2015 | 7440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • 3 mere
  • 3 linguri zahar
  • 10 biscuiti
  • scortisoara
  • putin unt
  • 4 cuburi ciocolata
  • 2 linguri lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu mere si biscuiti:

Ungem un vas cu unt. Peste unt asezam biscuitii maruntiti si merele rase.Peste mere adaugam zaharul si scortisoara si introducem la cuptor.

Batem spuma cele 2 albusuri, adaugam zaharul si batem in continuare pana se topeste, adaugam galbenusurile si cele 2 linguri de faina amestecand usor.

Scoatem vasul de la cuptor, turnam pandispanul peste mere si introducem din nou la cuptor pana se coace blatul.

Cand s-a copt rasturnam vasul pe un prosop ud, biscuitii fiind deasupra.Cu ajutorul prosopului rulam .

Topim ciocolata cu cele 2 linguri de lapte si turnam peste rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu mere si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Porcusori