Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake

de irena in Prajituri, 22 Mar 2012 | 7463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr caise uscate,
  • 3 linguri gem caise,
  • 200 gr faina,
  • 150 ml ulei,
  • 100 gr zahar,
  • 100 ml iaurt,
  • 2 linguri unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake:

Incalzesc cuptorul la 180 C.

Ung cu ulei si tapetez cu faina, o tava cu dimensiunile 25x28cm,adaug caisele uscate, apoi gemul de caise si bucatele de unt.

Separat amestec ouale cu faina,uleiul,zaharul si iaurtul si torn amestecul peste caisele din tava. Coc ptr 25-30 min,in cuptorul preincalzit la 180.

Dupa ce prajitura s a racit,se rastorna si se pudreaza cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Merisor", cu stafide