Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2016 | 2630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  • 2-3 chili, tocati
  • 1 ceapa mica, alba, tocata
  • 2 rosii mari, coapte, tocate
  • 500 grame ricotta
  • sare
  • piadina/tortilla/lipii pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili):

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu spre mare. Se adauga ceapa si chili si se calesc 4 minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile si se gatesc 6 minute, amestecand frecvent. 

Se adauga ricotta care se gateste 20 de minute, pana cand devine aurie si se ingroasa. 

Se indeparteaza de pe foc, se adauga sare si se serveste imediat cu piadina/tortilla/lipii calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]