Cartofi prajiti la cuptor

de Florin A in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2015 | 2826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 1-2 linguri cu ulei
  • condimente: sare, rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti la cuptor:

Se curata cartofii si se spala.

Se taie in felii sau bastonase.

Se asaza intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie.

Se adauga cartofii, se stropesc cu ulei si se condimenteaza.

Se pun la copt pentru 30 de minute la o temperatura de 180 grade. (se poate regla in functie de cat de copti ii doriti).

Se servesc drept garnitura pentru diferite fripturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Florin A 1

20.12.2015, 12:48

Multumim! Sunteti draguti!

MotanLaOale 1

21.12.2015, 20:34

Rocsi 1

23.12.2015, 20:27

Bun venit la noi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi